Lapis daging is heerlijk Indonesisch stoofvlees boordevol kruiden, limoen en ketjap. Met een makkelijke zelfgemaakte kruidenpasta.
Stoofpot
Antilliaanse runderstoofpot
Het is winter en dat vraagt om stoofpotjes! Deze Antilliaanse runderstoofpot is een beetje pittig, kruidig en vol van smaak.
Feijoada stoofpot
Een Feijoada stoofpot kan op verschillende manieren worden bereid. Traditioneel wordt deze geserveerd met sinaasappel, rijst en gekookte kool.
Eend uit de slowcooker
Overheerlijke eend uit de slowcooker, extra lekker door de toevoeging van granaatappel en champignons. Zó mals dat de eend van het bot afvalt, mm!
Stoofpot met rundvlees en venkel
Een stoofpot met rundvlees en venkel is gemaakt in de slowcooker, maar kan ook in een braadpan. De aardappels kunnen eventueel ook los erbij geserveerd worden. Door de venkel is deze stoofpot niet te zwaar van smaak.
Daging smoor
Een Indonesische runderstoof die je hele huis vult met overheerlijke geuren. Deze daging smoor is een echte klassieker, het lekkerste met rijst en een simpele salade.
Kalfsstoof met vanille – Blanquette de veau à la vanille
Deze klassieke Franse kalfsstoof wordt nog zachter van smaak door het toevoegen van vanille. Deze blanquette de veau à la vanille is een echte smaakbom!
Lamsstoofpot met kruidige couscous
Een winterse stoofpot met grapefruit, tomaat, ui en meer! Deze lamsstoofpot met kruidige couscous heeft vrij weinig ingrediënten en de slowcooker of braadpan doet het werk voor je.
Boeuf bourguignon
Een echte klassieker uit de Franse keuken: boeuf bourguignon. Een rundvlees stoofpot met rode wijn, champignons, spekjes en meer. Heerlijk kruidig!
Witte bonen stoofpot met kalfsvlees
Deze witte bonen stoofpot met kalfsvlees wordt gemaakt met weinig ingrediënten. Heerlijk met tomaat, rozemarijn, tijm en meer. Klaar in iets meer dan een uur.
Wild ragout
Goed vullende winterse wild ragout (stoof) met volle smaken, perfect voor het wild seizoen. Heerlijk om binnen mee op te warmen als het buiten koud is.
Daube de boeuf à la Provençale
Dit Franse gerecht is een overheerlijke stoofpot met rundvlees, champignons en meer. Daube de boeuf à la Provençale is een echte klassieker.