Deze parmigiana van gefrituurde aubergines is een vegetarisch recept met kaas, tomatensaus en verse kruiden. Zó lekker. Deze moet je een keer uitproberen!
Deze knapperige tempura van courgette met paprika dip is heerlijk als snack, tijdens de borrel, als bijgerecht of tijdens de lunch!
Een Mexicaanse tomatillo salsa is te maken met groene of paarse tomatillo's (physalis). Een tomaat-achtige met een citrus smaak.
Kip piri piri is kip in een makkelijke marinade en geserveerd met een geweldige saus. Met kipfilet voor een extra makkelijke versie. Oorspronkelijk uit Portugal en klaar binnen een uur.
Deze scampi diabolique is een Belgische klassieker. Je kunt deze als hapje serveren, maar met een beetje meer saus ook een aanrader als pastasaus!
Deze heerlijke kip piccata kent zijn oorsprong in Italië. Het is een dun stukje kip in een zachte en frisse saus van citroen, kappertjes en boter.
Een wrap met eend is heerlijk voor de lunch of avondeten. Met krokante maïs, sla, rode uien, een frisse knoflooksaus en ontzettend malse eendenborst.
Deze varkenshaaspuntjes in mosterd-roomsaus staan vaak op de kaart bij een bistro. Ontzettend vol van smaak en lekker met frietjes en sla.
Een heerlijke lasagne bolognese met laagjes saus van gehakt en tomaat, bechamelsaus en kaas. Een klassieker die elke keer weer een feestje is.
Deze bekende babi panggang saus van de afhaal chinees is ontzettend makkelijk om te maken. Fantastisch bij babi panggang, oftewel gegrild varkensvlees.
Zelfgemaakte zoete chilisaus is makkelijk en snel te maken met weinig ingrediënten. Je kunt deze ook nog eens naar eigen smaak zoeter of pittiger maken, super lekker!
Een Griekse mixed grill zoals je deze kent van een Grieks restaurant, maar dan bij je thuis. Je kunt er eventueel ook nog gyros bij serveren.
Een heerlijke cranberrysaus is een tikkeltje zuur en zoet tegelijk. Door de mooie rode kleur een feestelijke saus voor de feestdagen zoals tijdens Kerst.
Tijdens de feestdagen kun je duif meestal zelfs bij de supermarkt kopen. Maak er dan eens deze malse duif met witte wijn-champignonsaus mee!
Deze varkensrollade met stroopsaus is super mals en heerlijk zacht, kruidig en licht zoet. Een makkelijk pronkstuk tijdens de feestdagen.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.