Deze makkelijke truffelsaus zit boordevol smaak door de rode port, de ideale saus voor bij een stukje vlees tijdens de feestdagen. Makkelijk te maken zonder ingewikkelde ingrediënten.
Wil je jus bij de stamppot, maar wil je jus maken zonder vlees? Maak dan deze super makkelijke vegetarische jus, een super smaakvolle variant die prachtig van kleur is.
Deze poulet chasseur, ofwel jachtkip, is een Franse klassieker en heeft even tijd nodig maar dat is het meer dan waard. Malse kip in een super smaakvolle saus met o.a. champignons en cognac.
Deze taco's met gehakt uit de oven zijn super smaakvol en makkelijk om te maken. Heerlijk met groenten, kruiden en kaas. Een ideale snelle doordeweekse maaltijd.
Zelf baba ganoush maken is niet moeilijk en wordt gemaakt met weinig ingrediënten. Ontzettend lekker met geroosterde aubergines en knoflook.
Een Szechuan saus is een smaakvolle woksaus die niet zo pittig is als de naam zou doen vermoeden. Szechuan peper is namelijk geen peper maar de schil van een citrusvrucht.
Een heerlijk broodje rookworst, ofwel broodje Unox, inclusief recept om zelf de bekende broodje Unox saus te maken. Makkelijk en snel een heerlijk broodje voor de lunch op tafel!
Een andalouse saus is vooral bekend in België en is daar in elke snackbar verkrijgbaar. Vooral lekker bij de friet of op een burger.
Zelf pepersaus maken? Een heerlijke groene pepersaus die makkelijk te maken is, weinig ingrediënten heeft en vol van smaak is. Deze groene peperroomsaus is een heerlijke klassieke saus.
Een heerlijke jachtsaus maak je gemakkelijk zelf zonder pakjes en zakjes. Een smakelijke saus met champignons, spekjes en meer. Perfect voor bij je favoriete stukje vlees!
Aardappel anders ken je vast als een pot met saus waar je in een handomdraai de lekkerste aardappelgerechten mee kan maken. Maak deze saus nu ook zelf in een handomdraai!
Zelf ketchup maken is niet alleen makkelijker dan je misschien zou denken, maar je kunt de ketchup ook nog naar eigen smaak aanpassen.
Een Franse gribiche saus is een mayonaise-achtige saus met kappertjes en verse kruiden. De sauce Gribiche wordt in Frankrijk o.a. geserveerd bij 'poule au pot'.
Deze heerlijke romige saus is super lekker bij vis, bekend van de kibbeling bij de viskraam. Wist je dat zelf ravigottesaus maken heel makkelijk is?
Deze romige kip met zongedroogde tomaat in een ontzettend lekkere saus met wijn en verse kruiden is een echte aanrader.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.