Overheerlijke doordeweekse maaltijd die binnen 40 minuten op tafel staat. Deze kruidige gehaktballetjes met boontjes en rijst zijn vullend en romig, mm!
Een overheerlijke zelfgemaakte mierikswortel-roomsaus met groenten, visbouillon en witte wijn. Super lekker bij bijna elke soort vis.
Dorade met verse pasta en zeekraal is een heerlijk warm tussengerecht, maar ook makkelijk in grotere porties als hoofdgerecht. Met boterzachte vis!
Een gratin van aardpeer met spekjes, prei en een krokante kaas laag is heerlijk op een koude dag. Klaar binnen 50 minuten. Recept voor 4 personen.
Een pasta alfredo is een klassiek recept met maar een paar ingrediënten. Deze romige pasta staat binnen een kwartier op tafel. Lekker met een salade.
Een champignonroomsaus is mega lekker als je deze zelf maakt. Klaar in minder dan 15 minuten en veel lekkerder dan de saus uit een pakje of zakje!
Een ovenschotel met romige kip is makkelijk en overheerlijk. Kip, spekjes, knoflook, knolselderij en aardapppel, wat wil je nog meer? Klaar in 3 kwartier.
Heel erg makkelijke kip met Boursin saus voor elke dag van de week. Erg lekker en vooral ook erg snel, klaar in maar 20 minuten.
Veelzijdige romige witte wijnsaus met dille die je kunt gebruiken in of bij veel verschillende gerechten. Lekker met bijvoorbeeld vis en/of pasta.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.