Tijdens koude dagen is een heerlijke stoofpot altijd lekker. Probeer eens dit heerlijke Mexicaanse stoofvlees, deze birria de res is een tikkeltje pittig.
Een simpele spinazie pasta met knoflook is een ideale doordeweekse maaltijd. Staat binnen een kwartier op tafel en heeft weinig ingrediënten nodig.
Roze peperkorrels zijn eigenlijk geen echte peper, het zijn namelijk overheerlijke besjes met een peperige smaak. Maak er eens roze-peperijs mee, wij zijn fan!
Het is winter en dat vraagt om stoofpotjes! Deze Antilliaanse runderstoofpot is een beetje pittig, kruidig en vol van smaak.
Een heerlijke doordeweekse maaltijd gemaakt in één pan. Deze pittige couscous met gehaktballetjes en pompoen is een echte smaakexplosie.
Heerlijk balsamico-honing kip, gebakken in de oven tot perfectie. Met een krokant vel en malse kip, om van te smullen! Klaar binnen een half uur.
Deze rijstnoedels met groenten staan niet alleen binnen een half uur op tafel, maar zijn ook nog een makkelijk te maken. Gebruik groenten naar keuze en een makkelijke woksaus.
Een simpele salade met roze peper dressing. Makkelijk en snel te maken, want deze dressing is klaar binnen 5 minuten. Een fris bijgerecht met verrassende smaken.
Een kruidige Indiase curry-kokossoep met kip wordt nog lekkerder met een zelfgemaakte curry pasta. Klaar in ongeveer 40 minuten, heerlijk als lunch.
Deze romige tagliatelle met scampi's is een beetje pittig, vol van smaak door het toevoegen van mascarpone en een beetje zuur door de citroen. Staat binnen 20 minuten op tafel.
Deze romige tagliatelle met broccoli en kip is extra lekker met geroosterde rode peper, ui en knoflook zodat de rode pepers milder worden. Mmm!
Een makkelijke bonenschotel uit de slowcooker gerecht voor drukke dagen. Boordevol smaak, kruiden, gehakt, linzen, een beetje pit en zelfs koffie. Mmm!
Overheerlijke pittige mango salade die snel klaar is. Een beetje zoet, verfrissend en pittig tegelijk. Geweldige combinatie van smaken!
Zelf Indonesische Rendang maken is makkelijker dan je denkt. Een heerlijke runderstoof met limoen, kokos en véél smaakmakers. Serveer met rijst.
Ajam paniki kennen de meeste uit een pakje, maar heb je het al eens zelf gemaakt? Helemaal niet moeilijk en het is staat binnen een half uur op tafel!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.