Een zuurkoolschotel met ananas is verrassend lekker. De combinatie zuur, zoet en kruiden past perfect bij elkaar. Met een heerlijke krokante laag kaas!
Een heerlijke lasagne bolognese met laagjes saus van gehakt en tomaat, bechamelsaus en kaas. Een klassieker die elke keer weer een feestje is.
Deze aardappel prei ovenschotel is een heerlijke vegetarische maaltijd. Een perfecte combinatie tussen een omelet en een ovenschotel.
Een hutspot ovenschotel is 2 heerlijke dingen combineren. Want wat is er lekkerder dan een stamppot? Een stamppot met een krokante kaaslaag!
Een hete bliksem ovenschotel met zuurkool is een heerlijke simpele doordeweekse maaltijd. Salie maakt deze ovenschotel extra lekker.
Deze pasta ovenschotel met broccoli is heerlijk romig, smaakvol en met 2 soorten kaas. Deze vegetarische ovenschotel staat binnen een uur op tafel.
Deze nachos met kip zijn heerlijk krokant, kruidig en met een heerlijke laag salsa. Staat binnen 3 kwartier op tafel.
Een ovenschotel met aardappel, tomaat en chorizo is makkelijk te maken met maar weinig ingrediënten. Extra lekker met krokante chorizo.
Deze Mexicaanse ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen is extra lekker door de gemarineerde kip, veel groenten en uiteraard kaas.
Deze kruidige zuurkoolschotel met banaan moet je echt eens proberen. Met een krokant korstje, smeuïge banaan, ketjap en kruidige aardappelpuree.
Parmentier met gehakt en pompoen is een ovenschotel uit de Franse keuken die perfect past bij de herfst en winter. De klassieke versie is zonder pompoen.
Een vegetarische lasagne met pompoen en spinazie heeft extra veel smaak door de bechamelsaus en een bite van walnoten. Een echte herfst/winter lasagne!
Een makkelijke macaroni boursin gratin is klaar binnen een uur. Een hartige maaltijd met ham en veel kaas. Met een heerlijk krokante bovenkant.
Deze ovenschotel ziet er niet alleen leuk uit, maar deze gehaktballen met aardappels en bechamelsaus zijn ook nog eens mega lekker! Staat binnen een uur op tafel.
Een heerlijk frisse lente lasagne met groene asperges is gemaakt met een citroen-bechamelsaus en verse asperges. Je kunt deze met of zonder vlees maken, klaar in iets meer dan een uur.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.