Spritsen zijn klassieke Nederlandse koeken met een ontzettend volle boter smaak en een snuf vanille. Heerlijke koekjes om zelf te bakken!
Een heerlijke lasagne bolognese met laagjes saus van gehakt en tomaat, bechamelsaus en kaas. Een klassieker die elke keer weer een feestje is.
Een heerlijk luchtige en licht zoete brioche gevuld met fruit. Met een laagje vijgenjam en verse cranberries, of gebruik een andere fruitsoort naar keuze!
Deze knapperige wafels met spek zijn ideaal voor ontbijt of lunch omdat ze hartig zijn. Het zoute van de spek past perfect in en bij een wafel.
Flamiche picarde, oftewel een klassieke Franse hartige prei taart. Makkelijk te maken met maar een paar ingrediënten. Vegetarisch en zelfs zonder kaas.
Een hete bliksem ovenschotel met zuurkool is een heerlijke simpele doordeweekse maaltijd. Salie maakt deze ovenschotel extra lekker.
Oud brood weggooien is zonde, zeker als je er nog een heerlijke broodpudding met banaan voor je ontbijt of toetje van kunt maken!
Kruidkoek, ook wel bekend onder de naam peperkoek of ontbijtkoek, is een heerlijk smeuïge koek die zelfgemaakt echt nóg lekkerder is.
Deze pasta ovenschotel met broccoli is heerlijk romig, smaakvol en met 2 soorten kaas. Deze vegetarische ovenschotel staat binnen een uur op tafel.
Deze spruitjesstamppot met kerrie, champignons en spekjes is ontzettend lekker. Inclusief overzicht voor nog meer heerlijke stamppot variaties!
Een klassieker die echt bij Sinterklaas hoort is toch zeker wel gevulde speculaas. Speculaas met een heerlijke vulling van amandelspijs.
Deze pompoenwafels zijn heerlijk voor een herfstig ontbijt. Pompoen en kaneel zijn de ultieme herfst combinatie. Lekker met een toefje slagroom erop!
Een smeuïge pastinaak-aardappelpuree is een heerlijk bijgerecht bij vlees en stoofpotjes. Met een aardse en toch zoete smaak een feestelijke puree.
Heerlijke dikke kersen pannenkoeken zoals mijn oma ze vroeger maakte. Een simpel pannenkoekenbeslag met kersen erdoorheen.
Romige en zachte pompoenpudding is een heerlijk herfstig toetje. Je kunt eventueel honing gebruiken i.p.v. suiker. Klaar binnen 40 minuten.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.