Deze bladerdeegrol met gehakt en ei is heerlijk hartig met verschillende soorten kruiden. Perfect als hapje tijdens de paasbrunch.
Deze hete kip uit de slowcooker kan natuurlijk ook gemaakt worden in een braadpan. Malse kip die van het bot valt, zó lekker! Serveer met geurige rijst.
Roze peperkorrels zijn eigenlijk geen echte peper, het zijn namelijk overheerlijke besjes met een peperige smaak. Maak er eens roze-peperijs mee, wij zijn fan!
Zelf kruidenroomkaas maken is niet alleen veel lekkerder, het is ook nog eens gezonder omdat het geen toevoegingen bevat. Klaar binnen maar 5 minuten.
Deze uienbeignets zitten boordevol kruiden! Een simpel beslag dat gefrituurd wordt tot perfectie. Kan eventueel geserveerd worden met een simpele saus.
Deze kruidige eendenbouten smelten op je tong zo mals! Te maken in de slow cooker, oven of braadpan. Extra lekker met honing en balsamico azijn.
Een heerlijke kruidige eiercurry met verse kurkuma vult het hele huis met een heerlijke geur en staat ook nog eens binnen een half uur op tafel.
Deze Mexicaanse ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen is extra lekker door de gemarineerde kip, veel groenten en uiteraard kaas.
Een favoriet hier thuis is deze babi ketjap, heerlijk Indonesisch sticky stoofvlees dat geserveerd wordt met geurige rijst.
Deze ramen noedelsoep met zwarte paddenstoelen zit boordevol smaak door de verse gember, knoflook en sojasaus. Met verse groenten en kip.
Een klassieker uit de Franse keuken, oeufs en meurette. Oftewel gepocheerde eieren in rode wijnsaus. Een heerlijke kruidige saus met champignons en spek.
Deze kruidige zuurkoolschotel met banaan moet je echt eens proberen. Met een krokant korstje, smeuïge banaan, ketjap en kruidige aardappelpuree.
Een makkelijk toetje met kruidige ananas uit de oven, warm het allerlekkerste! Serveer met een bolletje ijs, yumm!
Lapis daging is heerlijk Indonesisch stoofvlees boordevol kruiden, limoen en ketjap. Met een makkelijke zelfgemaakte kruidenpasta.
Zien deze zelfgemaakte roze gnocchi er niet prachtig uit? Deze rode bieten gnocchi zijn heerlijk in combinatie met tijm, zwarte olijven en kaas.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.