Een lauwwarme bulgursalade met broccoli, zoete aardappel en kruidige yoghurt is een smaakvolle en vullende lunchsalade. Geroosterde broccoli maakt deze salade extra lekker.
Taco's met lamsgehakt en rode kool zijn een heerlijke doordeweekse maaltijd. Het lamsgehakt maakt deze taco's net even anders, maar je kunt ook andere soorten gehakt gebruiken.
Dit stoofpotje van rundvlees en doenjang is een heerlijk vullende maaltijd met o.a. bonen en savooiekool. Dit Koreaans stoofvlees is licht pittig en vol van smaak.
Een groentelasagne met linzen is gemaakt met een overheerlijke linzensaus, ofwel een vegetarische bolognese saus. Heerlijk romig en vol van smaak met bechamelsaus en gegrilde groentes.
Deze vegetarische enchiladas met zwarte bonen, zoete aardappel en meer zijn een heerlijke doordeweekse maaltijd. Extra vol van smaak door de zelfgemaakte enchilada saus.
Deze bladerdeegtaartjes met rode biet zijn een makkelijke lunch die binnen no-time klaar zijn. Deze mini taartjes met plakjes biet, 2 soorten kaas en rode ui zitten bomvol smaak.
Een boerenkool stamppot met aardpeer is een heerlijke variatie op de ouderwetse boerenkoolstamppot. Aardperen zijn een vergeten groenten die bomvol smaak zitten en ook nog eens gezond zijn.
Deze vegetarische wraps met bloemkool en bonen zijn een ideale doordeweekse maaltijd met extra groenten. Heerlijk met feta en een kruidige en frisse yoghurtsaus.
Een cinnamon roll kerstboom is niet alleen overheerlijk, maar ziet er ook nog eens super leuk uit tijdens het kerstontbijt of brunch.
Deze pastinaak frietjes zijn heerlijk tijdens de herfst en een perfect bijgerecht tijdens de feestdagen. Een smaakvol en gezond alternatief voor standaard friet.
Een bordelaisesaus is een heerlijke fluweelzachte rode wijn saus die niet mag ontbreken tijdens de feestdagen. Makkelijk om te maken en bomvol smaak.
Een heldere ossenstaartsoep is een heerlijke bouillon gemaakt van ossenstaart, groenten en kruiden. Een makkelijke versie zonder te binden, waardoor deze ossenstaartbouillon lichter is dan gebruikelijk.
Een vegan versie van de bekende foie gras: makkelijk te maken met o.a. kikkererwten en champignons. Heerlijk als voorgerecht of op de borrelplank tijdens de feestdagen.
Deze balsamico uitjes zijn heerlijk als hapje en ideaal in combinatie met bijvoorbeeld (vegan) paté. Zachte kleine uien in een heerlijke balsamico siroop maak je met weinig ingrediënten.
Deze koolrabi soep krijgt een extra volle smaak door de koolrabi eerst te roosteren in de oven. Een romige koolrabisoep met een vleugje laurier en tijm, een heerlijke herfst soep.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.