Geweldige salade met inktvis, gecombineerd met aardappels en een zure dressing. Gebruik verse of diepvries inktvis, klaar in een half uur.
Een hartige vijgentaart is enorm veelzijdig. Je kunt deze taart eten tijdens de lunch, avondeten, voorgerecht en zelfs als toetje! Vijgen zijn geweldig!
Heb jij je altijd al afgevraagd hoe je Remy's ratatouille uit de animatiefilm kunt namaken? Wij hebben een recept en het is zelfs best makkelijk!
Een absolute aanrader: deze gevulde eieren met zongedroogde tomaten maak je heel makkelijk snel zelf. Ideaal als hapje, tapas of tussendoortje.
Heerlijke gekarameliseerde spruitjes met krokante stukjes spek is geweldig als bijgerecht. Klaar in maar 15 minuten, recept voor 4 personen.
Deze mini schuimpjes zijn te leuk om te laten liggen! Bak je eigen mini schuimpjes in iets meer dan een uur tijd en verras je familie en vrienden!
Heb je ooit al eens zo'n super zachte en luchtige chocolademousse gegeten? Zo zacht en hemels! Met een volle chocoladesmaak en smelt op je tong.
Gestoofde rode kool met appel, kaneel en laurier. Een ouderwets bijgerecht, perfect voor de winter. Ook een heerlijk bijgerecht voor de feestdagen.
Maak een heerlijke soep met deze vergeten groente. Een aardpeersoep met scampi's is heerlijk romig. Recept voor 6 personen, klaar in 40 minuten tijd.
Ga voor een smaakbeleving met deze garnalen met bloemkool. Recept voor 4 personen, klaar in 30 minuten. Leuk als voorafje tijdens de feestdagen.
Perfect recept voor tijdens de feestdagen, deze gekarameliseerde pecannoten rijst met ovengebakken tomaten zijn voor 2 personen.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.