Deze ovengebakken camembert met pommes duchesse is echt om te smullen, dé perfecte maaltijd voor kaasliefhebbers. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen.
Deze kleurrijke zoete aardappelsalade met chorizo en chioggia biet is heerlijk als zomerse maaltijd. Serveer eventueel met brood.
Deze nachos met kip zijn heerlijk krokant, kruidig en met een heerlijke laag salsa. Staat binnen 3 kwartier op tafel.
Een simpele spinazie pasta met knoflook is een ideale doordeweekse maaltijd. Staat binnen een kwartier op tafel en heeft weinig ingrediënten nodig.
Zelf kruidenroomkaas maken is niet alleen veel lekkerder, het is ook nog eens gezonder omdat het geen toevoegingen bevat. Klaar binnen maar 5 minuten.
Deze pasta met gekarameliseerde bloemkool staat binnen een half uur op tafel. Maak deze heerlijke pasta zonder spekjes voor een vegetarische versie.
Een ovenschotel met aardappel, tomaat en chorizo is makkelijk te maken met maar weinig ingrediënten. Extra lekker met krokante chorizo.
Voor deze brie en zachte peer hapjes heb je weinig ingrediënten én tijd nodig. Simpele hapjes met brioche brood en rijpe peren.
Zien deze zelfgemaakte roze gnocchi er niet prachtig uit? Deze rode bieten gnocchi zijn heerlijk in combinatie met tijm, zwarte olijven en kaas.
Winters weer vraagt om stamppot! Maak eens rucola stamppot met zongedroogde tomaatjes, lekker met en zonder spekjes. Staat binnen een half uur op tafel.
Parmentier met gehakt en pompoen is een ovenschotel uit de Franse keuken die perfect past bij de herfst en winter. De klassieke versie is zonder pompoen.
Truffade is een streekgerecht uit de Auvergne (Frankrijk). Wie houdt er nou niet van de combinatie van aardappels, kaas, knoflook en spekjes, mm!
Een vegetarische lasagne met pompoen en spinazie heeft extra veel smaak door de bechamelsaus en een bite van walnoten. Een echte herfst/winter lasagne!
Deze ham en kaas rolletjes zijn makkelijk en snel klaar. Ideaal tijdens een feestje of als borrelhapje op oudejaarsavond. Klaar binnen een half uur.
Dit knoflookbrood met kruiden en kaas is extra lekker door de knapperige buitenkant. Serveer dit breekbrood bijvoorbeeld tijdens het borrelen.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.