Augurken inmaken is makkelijker dan je misschien denkt. Voor deze zure bommen heb je maar weinig ingrediënten nodig!
Sperziebonen bewaren kun je op verschillende manieren doen. Probeer deze ingemaakte bonen in tomatensaus eens, heerlijk met knoflook en basilicum.
Deze ingemaakte rode bieten zijn ideaal om in de wintermaanden ook nog te kunnen genieten van heerlijke bieten uit de tuin.
Deze Thaise ingelegde radijsjes zijn heerlijk door een salade of noedels. Eens een andere manier om radijsjes in te maken, met sojasaus en knoflook.
Zoetzure groenten zijn niet alleen lang houdbaar door ze in te maken, maar ze zijn ook nog eens het perfecte bijgerecht, net zoals augurken.
Lekkere verse kersen ingemaakt in port, ideaal om je kersen jarenlang goed en veilig te bewaren!
Kersen in siroop, oftewel amarena kersen. Ze zijn zo lekker door de toevoeging van drank. Een snelle variant, maar geef ze de tijd voor nog meer smaak.
Heb je zoveel kersen dat je ze niet allemaal kunt opeten? Kersen inmaken is makkelijk en ze zijn ook nog eens veel lekkerder dan gekochte kersen uit pot.
Het kost even tijd om deze melanzane sott'olio te maken, maar dat is het helemaal waard. Een heerlijke zachte spread met aubergine, olie, azijn en knoflook.
Op de markt koop je allerlei lekkernijen, zoals paprika's. Heb je teveel paprika's over? Maak dan ingeweckte geroosterde paprika's!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.