Augurken inmaken is makkelijker dan je misschien denkt. Voor deze zure bommen heb je maar weinig ingrediënten nodig!
Rode kool is altijd lekker, maar heb je als eens zoetzure rode kool geprobeerd? Het krijgt door de azijn een prachtige kleur en geeft veel gerechten extra structuur.
Deze snelle ingelegde rode ui is ontzettend zacht en fris van smaak. Door de zoet-zure smaak lekker op een hamburger of bijvoorbeeld een tortilla.
Sperziebonen bewaren kun je op verschillende manieren doen. Probeer deze ingemaakte bonen in tomatensaus eens, heerlijk met knoflook en basilicum.
Deze ingemaakte rode bieten zijn ideaal om in de wintermaanden ook nog te kunnen genieten van heerlijke bieten uit de tuin.
Deze Thaise ingelegde radijsjes zijn heerlijk door een salade of noedels. Eens een andere manier om radijsjes in te maken, met sojasaus en knoflook.
Zoetzure groenten zijn niet alleen lang houdbaar door ze in te maken, maar ze zijn ook nog eens het perfecte bijgerecht, net zoals augurken.
Deze gefermenteerde kool en wortel maak je op dezelfde manier als zuurkool, maar lijkt een beetje op atjar. Absoluut de moeite waard om op te wachten!
Heb je al eens kimchi gehad? Gefermenteerde Koreaanse kool met rode peper en meer. Voeg hier eens nog meer ingrediënten aan toe voor een kimchi stoofpotje!
Rosbiefsalade met mosterddressing is mega lekker! Het zuur van de dressing en ingemaakte radijsjes zorgen voor een gebalanceerde maaltijd. Klaar in 15 min.
Super makkelijke ingelegde komkommer met gember, kaneel en laurier. Gebruik weckpotten zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten.
Ingemaakte radijsjes zijn een heerlijke toevoeging op een salade. Serveer deze bijvoorbeeld bij een carpaccio, de combinatie is heerlijk!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.