Deze cheesecake met peer en salie is zó lekker! Met een verrassend ingrediënt, waar je niet meteen aan zult denken. Des te meer reden hem eens te maken!
Een luchtige cake met mango, makkelijk en snel klaar. Dit heerlijk zoete biscuitdeeg is erg licht, daar neem je makkelijk een tweede stuk van!
Een zelfgebakken kwarkbrood met citroen, heerlijk fris en een goed begin van de dag met een laagje fruit jam. Dit kleine broodje is gemaakt in een cakeblik.
Overheerlijke valentijnskoekjes met chocolade, extra lekker door een laagje roomkaas tussen 2 brosse koekjes. Verras je geliefde, gegarandeerd een hit!
Verras je geliefde met deze valentijnstaart met rood fruit. Extra lekker door een laag romige kwark. Ook zonder de hartjes is deze taart overheerlijk!
De limburgse kruimelvlaai, een klassieker en favoriet bij velen. Heerlijk ouderwets gistdeeg met een laag custard en een krokante kruimellaag.
Hét recept voor de enige echte Limburgse vlaai, al generaties lang in mijn familie. Kersenvlaai is een heerlijke klassieke vlaai uit Limburg.
Chocolade madeleines zijn nóg veel lekkerder dan de klassieke, en die zijn al hemels. Een zacht mini cakeje, gedipt in chocolade. En klaar binnen 30 minuten
Één van de meest bekende Limburgse vlaaien: abrikozenvlaai. Mét het authentieke raster, gemaakt van hetzelfde gistdeeg als de bodem naar recept van mijn oma
Een appelkruimelvlaai, met een makkelijke zelfgemaakte bodem en de kruimels zijn zelfs nóg makkelijker. Je moet er wel wat geduld voor hebben!
Deze super makkelijke sandwich met stoofpeertjes is perfect voor een snelle lunch. Namelijk klaar in maar 5 minuten en zó lekker!
Een karnemelk citroen taart is zacht en vol van smaak door de toevoeging van eieren en boter. Met een heerlijk zelfgemaakte taartbodem.
Dit overheerlijke en krokante vanille gebak met Roemeense kaas is een traditioneel Roemeense lekkernij. Je kunt het ook makkelijk maken met ricotta.
Deze pompoen en venkel plaattaart heeft dé heerlijkste combinaties ooit, mét kaki! Makkelijk te maken en heerlijk als lunch of voorgerecht.
Dit Nederlandse koekje is bij velen favoriet, zelfgemaakt zelfs nóg lekkerder! Amandel, chocolade, botercrème en knapperig, wat wil je nog meer?
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.