Een zelfgemaakte amandelstaaf is makkelijk te maken met een paar ingrediënten. De ideale last-minute snack voor Sinterklaas.
Dit Belgisch stoofvlees wil je maken, het is zo mals dat het vlees uit elkaar valt. Klassiek met friet en dat smaakt ook echt het beste bij dit stoofvlees!
Deze pompoenwafels zijn heerlijk voor een herfstig ontbijt. Pompoen en kaneel zijn de ultieme herfst combinatie. Lekker met een toefje slagroom erop!
Deze Griekse stifado is een heerlijke stoofpot met rundvlees, tomaat, sjalotjes en heel veel kruiden. Boordevol smaak en heerlijk met aardappels.
Een smeuïge pastinaak-aardappelpuree is een heerlijk bijgerecht bij vlees en stoofpotjes. Met een aardse en toch zoete smaak een feestelijke puree.
Deze pompoen chili zit boordevol kruiden, gehakt en nog meer groenten. Je kunt deze zo pittig maken als je zelf wilt. Wij serveerden deze met rijst.
Romige en zachte pompoenpudding is een heerlijk herfstig toetje. Je kunt eventueel honing gebruiken i.p.v. suiker. Klaar binnen 40 minuten.
Deze pompoenlasagne met ham en pesto zit boordevol smaak door het gebruik van 3 soorten kaas. Heerlijk romig en extra lekker met erwtjes.
Deze pompoen courgette soep is makkelijk te maken. Licht pittig met kerrie, kokos en pinda's voor een iets zoutige en hartige soep.
Een overheerlijke vijgen en appel crumble met noten is krokant en zacht tegelijk. Klaar binnen 45 minuten en is zowel als gebak en ontbijt een aanrader.
Deze pompoenrisotto met champignons is extra lekker met herfstige kruiden en gefrituurde salie. Dit geeft de risotto een een krokante en hartige toevoeging.
Deze vijgen en ham hapjes zijn super makkelijk, te maken binnen 10 minuten en dat zonder te bakken of koken. Heerlijke zoete vijgen met zoute ham.
Deze olijfoliecake met mascarpone en vijgen ziet er geweldig uit en is een prachtige afsluiter van een etentje of tijdens de feestdagen.
Deze geroosterde miso pompoen is overheerlijk als vegetarische maaltijd met noedels en een miso saus. Extra lekker met sesam en honing.
Een favoriet hier thuis is deze babi ketjap, heerlijk Indonesisch sticky stoofvlees dat geserveerd wordt met geurige rijst.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.