Deze witlof met rauwe ham uit de oven is gevuld met gehakt en is makkelijk te maken. Extra lekker met krokante ham en een zachte aardappelpuree.
Deze papadums met geroosterde groenten en tahinisaus zijn ontzettend lekker door de krokante papadums en ze zijn zelfs vega(n).
Deze gebakken artisjok met rauwe ham is ontzettend romig en vol van smaak. Gebruik brood om in de saus te dippen tijdens de lunch of als voorgerecht.
Ideaal als voorafje, deze witlofbootjes met tonijn zijn zó klaar! Lekker hapje om te serveren op je volgende feestje!
Een geroosterde paprikasoep met bonen die vegetarisch en zelfs vegan is. Staat binnen een half uur op tafel, de bonen passen perfect bij de paprika.
Een zuurkoolschotel met ananas is verrassend lekker. De combinatie zuur, zoet en kruiden past perfect bij elkaar. Met een heerlijke krokante laag kaas!
Heerlijk simpel stoofvlees met appelstroop en champignons met gekookte aardappelen en rode kool. Een AVG-tje, maar dan net even anders.
Deze mini rode kool strudel is heerlijk krokant en snel klaar door het gebruik van filodeeg. Je kunt de rode kool zelf maken maar kant-en-klaar kan ook.
Deze parelcouscous salade met bloemkool is fris en hartig tegelijk. Een salade die lekker is als lunch of een vegetarische maaltijd met extra brood.
Deze viscurry is ontzettend geurig, kruidig en smaakvol. Makkelijk te maken in minder dan een uur tijd. Met verschillende soorten groenten en witvis.
Een heerlijke lasagne bolognese met laagjes saus van gehakt en tomaat, bechamelsaus en kaas. Een klassieker die elke keer weer een feestje is.
Deze makkelijke aardappel rijstsoep is een vullende soep die erg simpel is. Je kunt er eventueel een beetje sambal aan toevoegen voor een beetje pit.
Deze prei en ricotta flan is een heerlijk vegetarisch voorgerecht met 2 soorten kaas, prei en ei. Heerlijk als voorgerecht met een salade.
Deze kip jalfrezi is een curry met ontzettend veel kruiden, limoen en paprika. Extra lekker met gele rijst, klaar in 45 minuten.
Deze caprese spiesjes zien er niet alleen vrolijk uit, ze zijn ook nog eens overheerlijk en super makkelijk om te maken. Een klassieker op een spiesje!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.