Deze lemon rolls zijn heerlijke zachte citroenbroodjes, een twist op de bekende kaneelbroodjes (cinnamon rolls). Een luchtig broodje met een volle citroensmaak en een zoete frosting om het af te maken.
Deze Italiaanse focaccia met ansjovis is een heerlijk luchtig brood met een knapperige buitenkant. Vol van smaak, makkelijk om te maken en heerlijk bij soep of een salade.
Deze Engelse crumpets zijn een soort dikke pannenkoekjes, heerlijk luchtig en sponsachtig qua textuur. Ze zijn het proberen waard en zijn warm het allerlekkerste met een lik boter, marmite en/of jam.
Dit luchtige knoflook naanbrood is heerlijk bij al je favoriete curry's. Weinig moeite met een groots effect, bomvol smaak door de knoflook en kruiden.
Deze Italiaanse focaccia met olijven is een heerlijk luchtig brood met een knapperige buitenkant. Vol van smaak, makkelijk om te maken en heerlijk bij soep of een salade.
Zachte broodjes bakken is niet alleen leuk om te doen, deze zachte witte puntjes zijn een heerlijk broodje die het lekkerste zijn met een laagje boter en hagelslag, toch?
Je kent ze vast wel, die heerlijk geurende Luikse wafels die je regelmatig op de markt kunt vinden vers uit het wafelijzer. Een wafel met parelsuiker, zó lekker!
Zelf Turks brood maken is helemaal niet moeilijk, dit luchtige brood heeft weinig ingrediënten en is ontzettend zacht van smaak.
Een heerlijk luchtige en licht zoete brioche gevuld met fruit. Met een laagje vijgenjam en verse cranberries, of gebruik een andere fruitsoort naar keuze!
Deze Hongaarse lángos zijn ook in andere landen populair, en dat is te begrijpen want het is namelijk super luchtig gefrituurd brood met aardappel.
Deze appel brioche ziet er feestelijk uit, een heerlijke aanvulling voor de brunch tijdens de feestdagen. Gemaakt met appel, kaneel en zelfgemaakt deeg.
Dit knoflookbrood met kruiden en kaas is extra lekker door de knapperige buitenkant. Serveer dit breekbrood bijvoorbeeld tijdens het borrelen.
Dit paasbrood heeft even tijd nodig om te rijzen, maar dat is het meer dan waard. Zulk zacht en smaakvol brood, inclusief gekookte eieren. Het lijkt een beetje op brioche brood.
Heerlijke chocolade beignets met een luchtig zelfgemaakt gistdeeg. Na het frituren wordt dit deeg gevuld met zachte pure chocolade. Je blijft ervan eten!
Een Limburgse perzikvlaai is een klassieker, geliefd door velen. Hij ziet er niet alleen mooi uit, hij smaakt ook nog eens heerlijk fruitig en fris.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.