Een klassieke tartiflette, met aardappels, room, spek en kaas. Deze tartiflette courgette is eens iets anders, heerlijk gevulde courgette.
Peppadews zijn van die kleine pepertjes, je kunt ze heerlijk vullen met bijvoorbeeld chorizo en champignons. Lekker om te serveren op een feestje!
Een Chinese tomatensoep kent iedereen wel, maar heb je deze ook al eens helemaal zelf gemaakt? Eigenlijk heel makkelijk én vooral erg lekker!
Cannelloni met gehakt, bechamelsaus en kaas is een klassiek Italiaans gerecht. Deze gevulde pasta is bij iedereen geliefd door de volle smaken.
Deze rolletjes komen je vast bekend voor, maar dan i.p.v. wijnbladeren zijn deze sarma van snijbiet gemaakt. Stiekem nóg veel lekkerder.
Deze kruidige kippen-groentesoep is klaar binnen een half uurtje en je kunt hem zo pittig maken als je zelf wilt. Boordevol groenten en kruiden.
Gevulde puntpaprika's met rode rijst en spekjes zijn een heerlijk bijgerecht. Je kunt natuurlijk ook gewone rijst gebruiken. Mmm krokante spekjes!
Een Turkse pide, oftewel een Turks broodje wordt traditioneel gemaakt met lamsgehakt. Boordevol kruiden, echt een aanrader! Met zelfgemaakt deeg.
Een hele gebraden eend is hét pronkstuk op de kersttafel. Met dit recept kan het niet mis gaan voor een perfect gegaarde eend. Met een vulling van groenten.
Mexicaanse gepofte aardappel uit de oven, in Amerika noemen ze het jacket potato. Gevuld met paprika, kaas en meer. Heerlijk met crème fraîche en limoen.
Brood mhancha met kip is een Marokkaans opgerold brood, gevuld met kip, groenten en kruiden. En het ziet er super leuk uit, de moeite waard om te proberen!
Super makkelijke filodeegpakketjes met peer en blauwe kaas. Extra lekker door de nootmuskaat. Peer en nootmuskaat? Ja echt, probeer het eens!
Empanadas met kip en chorizo met zelfgemaakt deeg, een geweldige rode uien salsa en een heerlijke vulling met kaas.
Filodeegpakketjes met kalkoen en radijs-pesto zijn verrassend lekker. Probeer eens iets anders want radijs en kalkoen combineren perfect.
Soesjes zijn geweldig, hartige soesjes zijn nog beter! Probeer deze hartige truffel en kaas soesjes, gemaakt met truffelpasta en een zachte kaas vulling
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.