Een vegetarische aubergine en feta ovenschotel met een krokante kaas bovenkant. Vol van smaak door het grillen van de aubergine en zelfgemaakte tomatensaus.
'Bokkeumbap' oftewel een klassiek Koreaans gerecht. Deze gebakken rijst met kimchi is een heerlijk bijgerecht bij gochujang varkensvlees of een gebakken ei.
Een geurende en smaakvolle runderstoof uit de slowcooker, vol met groenten. Dit stoofpotje in bladerdeeg kan natuurlijk ook gemaakt worden in de pan!
Een appelkruimelvlaai, met een makkelijke zelfgemaakte bodem en de kruimels zijn zelfs nóg makkelijker. Je moet er wel wat geduld voor hebben!
Deze pompoen en venkel plaattaart heeft dé heerlijkste combinaties ooit, mét kaki! Makkelijk te maken en heerlijk als lunch of voorgerecht.
Een gratin van aardpeer met spekjes, prei en een krokante kaas laag is heerlijk op een koude dag. Klaar binnen 50 minuten. Recept voor 4 personen.
Een hele gebraden eend is hét pronkstuk op de kersttafel. Met dit recept kan het niet mis gaan voor een perfect gegaarde eend. Met een vulling van groenten.
Bij deze overheerlijke pompoengnocchi is gebruik gemaakt van geroosterde pompoenpuree i.p.v. aardappel. Zacht van binnen en krokant van buiten!
Een stoofperentaart is gevuld met smaken die perfect passen bij de herfst. Met een erg makkelijke taartbodem, slagroom en chocolade.
Gebakken mini gehaktballetjes met kikkererwten en verschillende groenten zijn een perfecte doordeweekse maaltijd. Klaar in minder dan een half uur.
Prachtige appeltaart met een dunne bodem, gemaakt van verschillende soorten appels, amandelen en citroen. Wie houdt er nu niet van een herfstige appeltaart?
Deze mini pruimen kruimeltaartjes zijn super schattig, maar ze zijn ook nog eens overheerlijk en krokant. Gemaakt met een kruimellaag van amandel.
Een zuurdesembrood heeft veel tijd nodig, maar dat is voornamelijk wachttijd. Als het uiteindelijk klaar is heb je een overheerlijk zelfgemaakt brood! Elke seconde waard!
Heb je ooit gehoord van een Koreaanse bibimbap? Een gerecht met rijst en groenten. Een tafel vol met eten, naar wens te combineren.
Geroosterde Parijse worteltjes zijn super schattig, makkelijk en lekker. Kleine ronde oranje bolletjes, aww! Heerlijk bijgerecht dat klaar is binnen 30 min.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.