Choucroute garnie is een Frans eenpansgerecht met zuurkool, varkensvlees en witte wijn. Geserveerd met mosterd en klaar in minder dan een uur.
Varkensoester met mosterd en kaneel is een mooi gerecht om te serveren als je gasten krijgt. Geserveerd met verse pasta, pompoen en peultjes.
Een salade heeft altijd iets krokants nodig! Probeer deze biefstuk en rode bieten chips salade eens. Geserveerd met een makkelijke balsamico dressing.
Heel makkelijk te maken opgerolde kalfsschnitzel met komijnekaas uit de oven. Klaar in 20 minuten, serveer met aardappelen en groentes. Recept voor 2.
Zo lekker en simpel, een traditionele Duitse schnitzel is klaar in maar 20 minuten tijd. Geserveerd met een schijfje citroen. Recept voor 3 personen.
Kwartel uit de oven is erg makkelijke manier om een sappige en smaakvolle kleine vogel te bereiden. Lekker voor bij pasta, aardappels of rijstgerechten.
Beenham met sinaasappel is het pronkstuk tijdens het diner. Voeg een pepertje toe voor een vleugje pittigheid en een beetje honing voor de perfecte balans.
Een klassieke saltimbocca is gemaakt van kalfsvlees, maar je kunt ook kip of rund gebruiken. Serveer met een hele zachte knolselderijpuree.
Binnenkort een etentje? Haal dan eens een mooie varkensrollade en laat het de ster van de eettafel zijn! Inclusief heerlijk bloemkool recept.
Taco's met gehakt zijn een snelle doordeweekse maaltijd vol van smaak. Recept voor 6 personen, klaar in 25 minuten.
Wow, zo sappig! Een burger waar je geen genoeg van kunt krijgen. Probeer onze heerlijke pittige Jalapeño cheeseburger, om je vingers bij af te likken!
Een echt lente gevoel krijg je met deze lamsworstjes met erwtenpuree en munt. Serveer met aardappels uit de oven voor een nog lekkerder gerecht!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.