Een heerlijk broodje shoarma op zijn tijd is altijd lekker. Zelf shoarma maken is veel makkelijker dan je misschien denkt!
Tonkatsu is 1 van de meest populaire Japanse recepten in het Westen. Het is een met Japans broodkruim gepaneerde schnitzel en wordt geserveerd met tonkatsu saus en groene kool.
Kip piri piri is kip in een makkelijke marinade en geserveerd met een geweldige saus. Met kipfilet voor een extra makkelijke versie. Oorspronkelijk uit Portugal en klaar binnen een uur.
Deze gevulde kwartels zien er feestelijk uit en ze zijn ontzettend lekker met een vulling van gehakt, knoflook en salie. Zeker de moeite waard!
Deze pepersteak salade is zomers met vrolijke kleuren van de krokante groenten. Een simpele salade met een heerlijke steak met peper van de barbecue.
Een Griekse mixed grill zoals je deze kent van een Grieks restaurant, maar dan bij je thuis. Je kunt er eventueel ook nog gyros bij serveren.
Super makkelijke kalkoenrolletjes met zongedroogde tomaten die klaar zijn binnen een kwartier. Ze zien er feestelijk uit, maar zijn oh zo simpel!
Heerlijke knoflook-balsamico kip is perfect voor elke dag van de week, zo'n heerlijk stukje vlees heeft niet veel nodig om zó lekker mals te worden.
Op zoek naar een vrij makkelijk en feestelijk hoofdgerecht? Deze kalkoenrolletjes met granaatappel en wortel staan binnen een half uur op tafel.
Een zomerse burger met witte kool en mango is klaar binnen 20 minuten. Een tikkeltje pittig voor een perfecte match met de zoete mango.
Confit de canard is een specialiteit uit Zuidwest Frankrijk, deze gekonfijte eendenbout is klaar binnen 2,5 uur en wordt bereid in de oven.
Probeer eens een ander soort vulling met deze tortilla's met worstjes, witte kool en krokante ui. Heerlijke zoetzure kruidige kool voor een perfecte balans.
Een kalfsrollade met tomaatjes en rozemarijn is makkelijk te maken. Heerlijk mals vlees voor een perfect pronkstuk tijdens een diner of feestdagen. Klaar binnen 40 minuten.
Heerlijk eten hoeft niet moeilijk te zijn, dat bewijzen deze simpele hamburgers met blauwe kaas en spek! Door de gesmolten kaas hebben deze hamburgers niet eens extra saus nodig.
Zelfgemaakte slavinken zijn veel lekkerder en kruidiger dan de slavinken uit de supermarkt. Je kunt ze kruiden naar je eigen smaak, wij gebruikte hiervoor zelf samengestelde gehaktkruiden.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.