• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Spring naar de inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

ohmydish.nl

Recepten en gerechten


  • Thema’s
    • Barbecue recepten
    • Brood recepten
    • High tea recepten
    • Ijsrecepten
    • Kerstrecepten
    • Kiprecepten
    • Ovenschotels
    • Paasrecepten
    • Pasta recepten
    • Pizza recepten
    • Quiche recepten
    • Sauzen
    • Slowcooker recepten
    • Soep recepten
    • Tapas
    • Valentijnsdag
    • Vegetarische recepten
    • Visrecepten
    • Wildrecepten
    • Wokrecepten
  • Hoofdgerechten
  • Lunch
  • Bijgerechten
  • Snacks
  • Toetjes
  • Voorafjes
  • Salades
  • Taart en cake
  • Ontbijt
Je bent hier: Home / Archief voor Gebakken vis

Gebakken vis

Tagliatelle met kabeljauw en prei-pesto

14 maart 2018 door ohmydish Reageer

Tagliatelle met kabeljauw en prei-pesto

Een romige tagliatelle met kabeljauw en prei-pesto is perfect voor doordeweeks. Staat binnen een half uur op tafel. Prei en vis is niet voor niks een klassieke combinatie, mm!

In categorie: Hoofdgerechten, Visrecepten Tags: bloem, boter, creme fraiche, groene pesto, kabeljauw, kabeljauw filet, peper, pesto, prei, preien, room, roomboter, roux, Tagliatelle met kabeljauw en prei-pesto, wit vis, zout

Tongfilet met cidersaus

25 januari 2018 door ohmydish Reageer

Tongfilet met cidersaus

Tongfilet met cidersaus is een fris en zacht visgerecht met een heerlijke saus gemaakt van o.a. appel cider en mosterd. Klaar in minder dan een half uur.

In categorie: Hoofdgerechten, Visrecepten Tags: appel cider, boter, cider, citroen, citroenrasp, citroensap, creme fraiche, gebakken vis, mosterd, olijfolie, peper, platte peterselie, roomboter, tong, tong vis, tongfilet, Tongfilet met cidersaus, ui, verse peterselie, vis met romige saus, visfilet, zout

Krokante kabeljauw met tartaarsaus

5 november 2017 door ohmydish Reageer

Krokante kabeljauw met tartaarsaus

Krokante kabeljauw met tartaarsaus is een heerlijk doordeweekse maaltijd, omdat deze op tafel staat binnen 20 minuten. Er gaat niets boven zelfgemaakte saus

In categorie: Hoofdgerechten, Visrecepten Tags: augurk, bieslook, bloem, citroensap, ei, frisse saus bij vis, gekookte eieren, gepaneerde vis, kabeljauw, kabeljauw filet, Krokante kabeljauw met tartaarsaus, mayonaise, paneermeel, peper, peterselie, sjalot, tartaar saus, vis filet, wit vis paneren, zelf tartaarsaus maken, zout, zure augurken

Kabeljauw met saffraansaus

20 juli 2017 door ohmydish Reageer

Kabeljauw met saffraansaus

Kabeljauw met saffraansaus is een heerlijk doordeweekse maaltijd. Smaakvolle, romige en schuimige saus zonder room die klaar is binnen 20 minuten.

In categorie: Hoofdgerechten, Sauzen, Visrecepten Tags: boter, kabeljauw, kabeljauw filets, koude boter, olijfolie, peper, roomboter, saffraan, saffraan draadjes, saus binden met boter, saus monteren, sherry, takje tijm, tijmtakjes, ui, verse tijm, visbouillon, zout

Rijstsalade met zalm en koolvis

25 juni 2017 door ohmydish Reageer

Rijstsalade met zalm en koolvis

Een snelle en makkelijke rijstsalade met zalm en koolvis. Te serveren als volledige avondmaaltijd of lunch. Met een sausje van o.a. sojasaus en gember.

In categorie: Hoofdgerechten, Lunch, Salades, Visrecepten Tags: cherry tomaat, chinese kool, diepvries koolvis, diepvries zalm, edamame boontjes, gemberwortel, gerapte gember, honing, knoflook, knoflookteen, komkommer, koolvis, koolvis filets, peper, rijst, sambal oelek, sesamolie, sojasaus, verse gember, zalm, zout

Limoen risotto en kabeljauw met spek

10 mei 2017 door ohmydish Reageer

Limoen risotto en kabeljauw met spek

Deze limoen risotto en kabeljauw met spek is een heerlijke aanvulling op elkaar. Het frisse van de limoen, het zoute van de spek en de zachte witvis. Mmm!

In categorie: Hoofdgerechten Tags: arborio rijst, cherry tomaatjes, groentebouillon, kabeljauw, kabeljauw filet, knoflook, knoflooktenen, limoen, limoenrasp, limoenrisotto, limoensap, olijfolie, peper, risotto, risotto rijst, rugspek, salade, sjalot, spek, visfilet, visrisotto, warme cherrytomaat, zout

Mierikswortel-roomsaus met zalmforel

1 februari 2017 door ohmydish Reageer

Mierikswortel-roomsaus met zalmforel

Een overheerlijke mierikswortel-roomsaus helemaal zelfgemaakt met groenten, visbouillon en witte wijn. Uitermate geschikt bij bijna elke soort vis.

In categorie: Hoofdgerechten, Lente recepten, Pasta recepten, Sauzen, Visrecepten, Zomer recepten Tags: aardappelzetmeel, dille, droge witte wijn, gedroogde dille, geraspte mierikswortel, laurier, laurierblaadjes, maizena, mierikswortel, oude verse dille, peper, peperkorrels, prei, restje dille, restje prei, restjes dille, room, ui, visbouillon, witte wijn saus, zalmforel, zalmforelfilet, zout

Dorade met verse pasta en zeekraal

15 december 2016 door ohmydish Reageer

Dorade met verse pasta en zeekraal

Dorade met verse pasta en zeekraal is een heerlijk warm tussengerecht, maar ook makkelijk in grotere porties als hoofdgerecht. Boterzachte vis!

In categorie: Kerstrecepten, Pasta recepten, Tussengerecht, Visrecepten, Voorafjes Tags: dorade, dorade filet, Dorade met verse pasta en zeekraal, feestdagen, feestelijk, kaneel, kaneel schuim, kaneelstokken, kardamom peulen, kerst, kerstrecept, melk, olijfolie, pasta, pasta maken, purper cress, room, schuimige saus, suiker, tussengerecht, verse pasta, verse tagliatelle, warm tussengerecht, zeekraal, zout

Gebakken zalm met warme couscous

6 december 2016 door ohmydish Reageer

Gebakken zalm met warme couscous

Gebakken zalm met warme couscous is een gezonde en vooral erg snelle maaltijd! Heerlijk fris door de toevoeging van citroen. Binnen een kwartier op tafel.

In categorie: Hoofdgerechten, Visrecepten Tags: bosui, cherry tomaat, cherry tomaatjes, citroen, citroenrasp, citroensap, couscous, dille olie, gebakken zalm, kleine tomaten, lente ui, olijfolie, olijfolie met dille, peper, verse dille, zalm, zalm filet, zalmfilet, zout

Kabeljauw met tuinbonen en bloemkool

10 september 2016 door ohmydish Reageer

Kabeljauw met tuinbonen en bloemkool

Zet een prachtig gerecht binnen een half uur op tafel. Misschien is deze kabeljauw met tuinbonen en bloemkool wel iets dat je wilt onthouden voor de kerst?

In categorie: Hoofdgerechten, Kerstrecepten, Visrecepten Tags: aardappelblokjes, bloemkool, bloemkoolpuree, diepvries tuinboon, geklaarde boter, gekookte aardappel, glutenvrij, hollandse garnalen, kabeljauw, kabeljauwfilet, kleine garnalen, kleine slablaadjes, lactosevrij, olijfolie, peper, roze garnalen, sla, tuinbonen, vastkokende aardappel, verse tuinboon, zout

Zalm met andijvie en rijstnoedels

20 augustus 2016 door ohmydish Reageer

Zalm met andijvie en rijstnoedels

Zalm met andijvie en rijstnoedels is een geweldige doordeweekse maaltijd. Klaar in minder dan een half uur. Je kunt de andijvie ook vervangen door spinazie.

In categorie: Hoofdgerechten, Visrecepten Tags: andijvie, citroen, citroensap, gladde mosterd, kappertjes, mosterd, olijfolie, peper, pesto, radijs, radijsjes, radijspesto, rijst noodles, rijstnoedels, selderij blaadjes, selderij blad, verse andijvie, walnoot, walnoten, zalm, zalm filet, zalmfilet, zout

Zalm met sesamkorst

14 augustus 2016 door ohmydish Reageer

Zalm met sesamkorst

Deze zalm met sesamkorst is gemarineerd in sojasaus en gember voor een heerlijke zoete en zoute zalm, gebakken tot perfectie. Klaar in 20 minuten.

In categorie: Hoofdgerechten, Visrecepten Tags: erwt, erwtjes, gember, gembersiroop, groene snijbiet, olijfolie, pasta, rode peper, sesamolie, sesamzaad, sesamzaadjes, snijbiet, sojasaus, soyasaus, zalm, zalm filet, zalmfilet

  • Pagina1
  • Pagina2
  • Volgende pagina »

Primaire Sidebar

Marco en Veronique van Ohmydish (2018) Wij zijn Marco en Véronique, wonen in Zuid-Frankrijk, houden van koken, het Franse leven, delen van recepten en onze drie honden! Meer over ons

Receptenteller

Er zijn al: 1181 recepten geplaatst!

Nieuwsbrief

Wil je 2 x per maand recepten in je inbox?

Let op: wij versturen geen spam

Kennisbank voor koken

Overzicht | Basisrecepten | Kooktermen | Keukenmaterialen | Kruiden & specerijen | Vraag en antwoord

Footer

Recepten moeilijkheid

Makkelijk | Gemiddeld | Matig | Moeilijk

Kennisbank voor koken

Overzicht | Basisrecepten | Kooktermen | Keukenmaterialen | Kruiden & specerijen | Vraag en antwoord

Ohmydish netwerk

  • (EN) Ohmydish.com
  • (NL) Ohmydish.nl
  • Neem contact met ons op

Recepten thema’s

Barbecue recepten | Brood recepten | High tea recepten | Ijsrecepten | Kerstrecepten | Kiprecepten | Ovenschotels | Paasrecepten | Pasta recepten | Pizza recepten | Quiche recepten | Saus recepten | Slowcooker recepten | Soep recepten | Tapas recepten | Valentijnsdag | Vegetarische recepten | Visrecepten | Wildrecepten | Wokrecepten

Recepten per seizoen

Lente recepten | Zomer recepten | Herfst recepten | Winter recepten | Alle recepten

Keukens

Afrikaans | Amerikaans | Arabisch | Argentijns | Australisch | Aziatisch | Balkan | Belgisch | Brits | Caribisch | Chinees | Cubaans | Duits | Egyptisch | Engels | Europees | Frans | Grieks | Hawaiiaans | Hongaars | Iers | Indiaas | Indonesisch | Iraans | Irakees | Israelisch | Italiaans | Japans | Kantonees | Koreaans | Libanees | Maleisisch | Marokkaans | Mexicaans | Nederlands | Oekraïeens | Perzisch | Philipijns | Portugees | Roemeens | Russisch | Schots | Spaans | Surinaams | Thais | Tunesisch | Turks | Venezolaans | Vietnamees | Wereld | Zweeds | Zwitsers

Type- en spelfouten voorbehouden. Copyright © 2014 - 2019 · Ohmydish

2 x per maand recepten in je inbox?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang 2 x per maand onze nieuwste recepten, helemaal gratis!