Een vitello tonnato kent nagenoeg iedereen wel, maar heb je het ooit zelf gemaakt? Gaar het kalfsvlees langzaam in de oven voor een enorme smaakbom!
Kaki chutney met kruiden en appel is zoet en zuur tegelijk, heerlijk bij kalkoen en kip. Klaar in iets meer dan een half uur en in een weckpot lang houdbaar
Zelf Indonesische Rendang maken is makkelijker dan je denkt. Een heerlijke runderstoof met limoen, kokos en véél smaakmakers. Serveer met rijst.
Een salade met kreeft en groene appel klinkt chic. Het hele jaar door heerlijk als voorgerecht, maar met de kerst extra goed verkrijgbaar bij de supermarkt.
Gebakken zalm met warme couscous is een gezonde en vooral erg snelle maaltijd! Heerlijk fris door de toevoeging van citroen. Binnen een kwartier op tafel.
Een pasta alfredo is een klassiek recept met maar een paar ingrediënten. Deze romige pasta staat binnen een kwartier op tafel. Lekker met een salade.
Cherimoya is fruit uit Ecuador die je absoluut eens moet proberen! De smaak is een combi van o.a. banaan en ananas. Maak ook eens cherimoya crème brûlée!
Zoete aardappel, spekjes en pastinaak maken deze herfstsalade met warme grove mosterddressing overheerlijk. Heb jij al eens een warme dressing gehad?
Sushi met vis is lekker, maar niet voor iedereen ideaal. Sushi bowl met bief teriyaki is overheerlijke sushi, maar dan zonder het gedoe met rollen.
Een makkelijk toetje, het lijkt op een overheerlijke appeltaart vulling. Maar deze gekarameliseerde appel met fudge is zonder deeg en heel snel klaar.
Een heerlijke Thaise biefstuk salade, een beetje pittig en tegelijkertijd fris van de limoen. Voeg kastanje champignons toe voor een herfstige tint.
Een couscous met groenten en kippenpoten is een heerlijke doordeweekse maaltijd. Boordevol groenten en kruiden, en nog vlug klaar ook!
Super knapperige witlofsalade met groene appel en een romige dressing. Perfect bijgerecht bij elk soort vlees of vis. Klaar in 10 minuten.
Herfst is perfect voor alle soorten stoofpotten. Deze Camarenga bief stoofschotel is een recept van mijn moeder, met een vleugje sinaasappel.
Prachtige appeltaart met een dunne bodem, gemaakt van verschillende soorten appels, amandelen en citroen. Wie houdt er nu niet van een herfstige appeltaart?
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.