Een Frans recept voor aardappelgratin, lekker om eens een keer wat anders met aardappelen te doen. Recept voor 4 personen.
Vanille, eiwitten en karamel. Deze Franse île Flottante (drijvende eilandjes) zijn echt heerlijk. Recept voor 4 personen, klaar in 40 minuten.
Deze Franse red velvet madeleines zijn leuk om naar te kijken, maar nog leuker om op te eten! Bestrooi met poedersuiker, lekker voor bij de koffie.
Het orginele flammkuchen recept uit de Elsass. De dunne krokante korst van deze flammkuchen is onweerstaanbaar. Met spekjes, rode ui en crème fraîche.
Tijdloze klassieker, een Franse uiensoep is simpel en goedkoop om te maken. Een soepje met daarop stokbrood met gesmolten kaas, simpelweg heerlijk!
Een salade niçoise is een heerlijke Franse salade met tonijn, sperziebonen, rode aardappeltjes, tomaat en ei.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.