Een smeuïge pastinaak-aardappelpuree is een heerlijk bijgerecht bij vlees en stoofpotjes. Met een aardse en toch zoete smaak een feestelijke puree.
Ouderwets snoepgoed dat volgens velen niet mag ontbreken tijdens Sinterklaas. Deze lekkernij is heel zoet en daarom vooral voor echte zoetekauwen!
Deze bruschetta met mascarpone en granaatappel zien er niet alleen kleurrijk uit, ze zijn ook nog eens heerlijk door de gepofte zachte knoflook.
Deze vijgen en ham hapjes zijn super makkelijk, te maken binnen 10 minuten en dat zonder te bakken of koken. Heerlijke zoete vijgen met zoute ham.
Deze kweepeer gelei is heerlijk bij een kaasplank. Een frisse en zoete gelei gemaakt met het ouderwetse en smaakvolle fruit; de kweepeer.
Deze olijfoliecake met mascarpone en vijgen ziet er geweldig uit en is een prachtige afsluiter van een etentje of tijdens de feestdagen.
Super zachte en luchtige ananas bavarois is extra lekker met een vleugje rum. Kan natuurlijk ook zonder voor de kinderen deze Pasen.
Deze appel brioche ziet er feestelijk uit, een heerlijke aanvulling voor de brunch tijdens de feestdagen. Gemaakt met appel, kaneel en zelfgemaakt deeg.
Deze yuzu panna cotta is een romig dessert met de frisheid van citrus. Extra mooi voor de kerst met rood fruit en witte chocolade.
Overheerlijke eend uit de slowcooker, extra lekker door de toevoeging van granaatappel en champignons. Zó mals dat de eend van het bot afvalt, mm!
Deze appel meringue taart heeft alles wat je zoekt in een perfecte herfsttaart. Een krokante bodem, romige appelvulling en zachte meringue.
Dit knoflookbrood met kruiden en kaas is extra lekker door de knapperige buitenkant. Serveer dit breekbrood bijvoorbeeld tijdens het borrelen.
Konijn met dadels en bier is een heerlijk mals hoofdgerecht. Een tikje zuur en een tikje zoet, precies goed gecombineerd!
Hapjes met verse zalm ipv gerookte zalm zijn altijd nóg lekkerder! Deze blini's met zalm en yuzu zien er ook nog eens leuk uit voor de feestdagen.
Rundergebraad met kweepeer en pompoen is een heerlijk herfst gerecht dat perfect is tijdens een etentje. Klaar in een uur, rundvlees met aardse smaken, mm!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.