Gerechtsoort: doordeweeks

450 Recepten

 


Gnocchi alla romana

Kooktijd 50 minuten Aantal personen 8 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (8)

Gnocchi alla romana is een Italiaans gerecht uit Rome. Deze gnocchi soort wordt gemaakt zonder aardappel, maar met griesmeel.


Romige kip met zongedroogde tomaat

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (22)

Deze romige kip met zongedroogde tomaat in een ontzettend lekkere saus met wijn en verse kruiden is een echte aanrader.


Marokkaanse stoofpot

Kooktijd 2 uur 40 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (27)

Een kruidige Marokkaanse stoofpot met mals rundvlees, kikkererwten, courgette en meer. Extra lekker in combinatie met couscous.


Gepofte aardappel met champignons

Kooktijd 1 uur Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (12)

Een gepofte aardappel met champignons en krokante ham is een heerlijk bijgerecht met weinig ingrediënten en veel smaak.


Hartige taartjes met cherry tomaatjes

Kooktijd 35 minuten Aantal personen 8 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (17)

Deze hartige taartjes met cherry tomaatjes zijn ontzettend makkelijk om te maken. Ze zijn snel klaar en de perfecte éénpersoons taartjes.


Soupe au pistou - Provençaalse maaltijdsoep

Kooktijd 1 uur 30 minuten Aantal personen 8 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (25)

Soupe au pistou is een Franse Provençaalse maaltijdsoep met zomergroenten en bonen. Pistou is een makkelijke Franse pestosoort.


Piadina met tomaat en gegrilde aubergine

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (11)

Deze heerlijke piadina met tomaat en gegrilde aubergine is een makkelijke lauwwarme Italiaanse lunch. Met ham, pesto en meer.


Kip madras

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (39)

Binnen een half uur staat deze heerlijke kip madras op tafel. Een kruidige en licht pittige curry met kip en kokos, ideaal voor doordeweeks.


Parmigiana van gefrituurde aubergines

Kooktijd 2 uur Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (7)

Deze parmigiana van gefrituurde aubergines is een vegetarisch recept met kaas, tomatensaus en verse kruiden. Zó lekker. Deze moet je een keer uitproberen!


Gentse waterzooi

Kooktijd 2 uur Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (15)

Deze Gentse waterzooi is het best te omschrijven als een fluweelzachte en romige kippensoep. Met groenten, aardappelen en stukjes kip.


Wortel-preisoep

Kooktijd 50 minuten Aantal personen 8 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (26)

Een vega(n) wortel-preisoep die vol van smaak is, met een vleugje kruiden, geroosterde paprika en krokante kikkererwten.


Kokoscurry met kip en courgette

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (15)

Een makkelijke kokoscurry met kip en courgette, zonder curry pasta maar wel met heerlijke smaakmakers. Klaar in 40 minuten.


Bagel met spek en ei

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (7)

Een bagel met spek en ei is een simpel en toch luxe ontbijt of lunch broodje. Makkelijk te maken met extra krokant spek uit de oven.


Kruidige couscous met geroosterde tomaatjes

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (9)

Deze kruidige couscous met geroosterde tomaatjes, groenten en nootjes is zelfs vegan. De tomaatjes maken dit gerecht extra smaakvol.


Rode bietensalade

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (18)

Deze super makkelijke rode bietensalade is gemaakt met maar een paar ingrediënten en is het perfecte bijgerecht.



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.