Gnocchi alla romana is een Italiaans gerecht uit Rome. Deze gnocchi soort wordt gemaakt zonder aardappel, maar met griesmeel.
Deze romige kip met zongedroogde tomaat in een ontzettend lekkere saus met wijn en verse kruiden is een echte aanrader.
Een kruidige Marokkaanse stoofpot met mals rundvlees, kikkererwten, courgette en meer. Extra lekker in combinatie met couscous.
Een gepofte aardappel met champignons en krokante ham is een heerlijk bijgerecht met weinig ingrediënten en veel smaak.
Deze hartige taartjes met cherry tomaatjes zijn ontzettend makkelijk om te maken. Ze zijn snel klaar en de perfecte éénpersoons taartjes.
Soupe au pistou is een Franse Provençaalse maaltijdsoep met zomergroenten en bonen. Pistou is een makkelijke Franse pestosoort.
Deze heerlijke piadina met tomaat en gegrilde aubergine is een makkelijke lauwwarme Italiaanse lunch. Met ham, pesto en meer.
Binnen een half uur staat deze heerlijke kip madras op tafel. Een kruidige en licht pittige curry met kip en kokos, ideaal voor doordeweeks.
Deze parmigiana van gefrituurde aubergines is een vegetarisch recept met kaas, tomatensaus en verse kruiden. Zó lekker. Deze moet je een keer uitproberen!
Deze Gentse waterzooi is het best te omschrijven als een fluweelzachte en romige kippensoep. Met groenten, aardappelen en stukjes kip.
Een vega(n) wortel-preisoep die vol van smaak is, met een vleugje kruiden, geroosterde paprika en krokante kikkererwten.
Een makkelijke kokoscurry met kip en courgette, zonder curry pasta maar wel met heerlijke smaakmakers. Klaar in 40 minuten.
Een bagel met spek en ei is een simpel en toch luxe ontbijt of lunch broodje. Makkelijk te maken met extra krokant spek uit de oven.
Deze kruidige couscous met geroosterde tomaatjes, groenten en nootjes is zelfs vegan. De tomaatjes maken dit gerecht extra smaakvol.
Deze super makkelijke rode bietensalade is gemaakt met maar een paar ingrediënten en is het perfecte bijgerecht.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.