Deze pizza met serranoham en rucola is een pizza waar je vrij weinig tijd en moeite in hoeft te steken. Recept voor 2 personen, klaar in een kwartiertje.
Iedereen kent wel de quattro formaggi pizza, oftewel een vegetarische pizza met 4 soorten kaas. Want wat is er nou beter dan kaas? Juist, nóg meer kaas!
Overheerlijke valentijnskoekjes met chocolade, extra lekker door een laagje roomkaas tussen 2 brosse koekjes. Verras je geliefde, gegarandeerd een hit!
Verras je geliefde met deze valentijnstaart met rood fruit. Extra lekker door een laag romige kwark. Ook zonder de hartjes is deze taart overheerlijk!
Je eigen brood maken is zóveel lekkerder, en die geur, mmm! Dit brood zonder kneden staat binnen 5 min. al te rijzen, dus het kost vooral wachttijd.
De limburgse kruimelvlaai, een klassieker en favoriet bij velen. Heerlijk ouderwets gistdeeg met een laag custard en een krokante kruimellaag.
Een geurende en smaakvolle runderstoof uit de slowcooker, vol met groenten. Dit stoofpotje in bladerdeeg kan natuurlijk ook gemaakt worden in de pan!
Hét recept voor de enige echte Limburgse vlaai, al generaties lang in mijn familie. Kersenvlaai is een heerlijke klassieke vlaai uit Limburg.
Één van de meest bekende Limburgse vlaaien: abrikozenvlaai. Mét het authentieke raster, gemaakt van hetzelfde gistdeeg als de bodem naar recept van mijn oma
Recepten voor Limburgse vlaaien zijn al generaties in mijn familie. Onder andere deze geweldige Limburgse rijstevlaai. Toch wel één van mijn favorieten.
Een appelkruimelvlaai, met een makkelijke zelfgemaakte bodem en de kruimels zijn zelfs nóg makkelijker. Je moet er wel wat geduld voor hebben!
Een Turkse pide, oftewel een Turks broodje wordt traditioneel gemaakt met lamsgehakt. Boordevol kruiden, echt een aanrader! Met zelfgemaakt deeg.
Een karnemelk citroen taart is zacht en vol van smaak door de toevoeging van eieren en boter. Met een heerlijk zelfgemaakte taartbodem.
Deze pizza met verse vijgen, blue Stilton en prosciutto is een absolute winnaar. Heerlijk genieten van een zelfgemaakte pizza.
Bij deze overheerlijke pompoengnocchi is gebruik gemaakt van geroosterde pompoenpuree i.p.v. aardappel. Zacht van binnen en krokant van buiten!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.