Deze gevulde tomaten met couscous zijn een heerlijke vegetarische maaltijd. Ideaal als lunch of bijgerecht, licht kruidig met Marokkaanse invloeden.
Deze gevulde paprika met parelcouscous is een heerlijke vegetarische maaltijd, maar ook lekker als lunch of als bijgerecht. Met tomaatjes, kappertjes en meer.
Een heerlijke frisse parelcouscous salade met een simpele dressing, kikkererwten, verse kruiden en meer. Ideaal als bijgerecht bij de barbecue of als lunch salade.
Kofta met parelcouscous salade is een fris gerecht, ideaal voor een warme dag. Extra lekker met citroen, komkommer en verse munt.
Deze kruidige couscous met geroosterde tomaatjes, groenten en nootjes is zelfs vegan. De tomaatjes maken dit gerecht extra smaakvol.
Deze parelcouscous salade met bloemkool is fris en hartig tegelijk. Een salade die lekker is als lunch of een vegetarische maaltijd met extra brood.
Een heerlijke doordeweekse maaltijd gemaakt in één pan. Deze pittige couscous met gehaktballetjes en pompoen is een echte smaakexplosie.
Maak tijdens warme dagen eens een frisse salade met parelcouscous, mozzarella en venkel als avondmaaltijd. Ook heerlijk als lunch of voorgerecht.
Maak eens een keer wat anders en verras je tafelgenoten met deze parelcouscous in rode koolblad met geitenkaas. Heerlijk zacht en vol van smaak. Klaar binnen een half uur.
Een winterse stoofpot met grapefruit, tomaat, ui en meer! Deze lamsstoofpot met kruidige couscous heeft vrij weinig ingrediënten en de slowcooker of braadpan doet het werk voor je.
Gebakken zalm met warme couscous is een gezonde en vooral erg snelle maaltijd! Heerlijk fris door de toevoeging van citroen. Binnen een kwartier op tafel.
Een couscous met groenten en kippenpoten is een heerlijke doordeweekse maaltijd. Boordevol groenten en kruiden, en nog vlug klaar ook!
Fusie gerecht met invloeden uit Zwitserland en het midden-oosten. Leer hoe je een cordon bleu met parel couscous maakt in 2 uur tijd. Recept voor 6 personen.
Smaakvolle vegetarische couscous met appel en sperziebonen. Lekker fris en vullend, recept voor 6 personen. Klaar in iets meer dan een half uur.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.