Een klassieke coleslaw is gemaakt met weinig ingrediënten en is snel klaar. Deze frisse salade is heerlijk als bijgerecht bij de barbecue of als lunch.
Deze eiercurry is gemaakt met een makkelijke zelfgemaakte currypasta. Een vegetarische curry boordevol pit en kruiden en is klaar binnen een half uur.
Deze uien risotto heeft qua smaak iets weg van de klassieke uiensoep. Een makkelijke en vegetarische risotto die binnen 40 minuten op tafel staat.
Een maaltijdsalade met kip en pesto-yoghurt dressing is een heerlijke frisse en vullende salade, ideaal op warme dagen. Deze salade met aardappels, cashewnoten en meer staat binnen een half uur op tafel.
Een aardappelgratin met ui is het perfecte bijgerecht bij elk soort vlees of vis. Deze versie is zelfs nóg lekkerder dan de klassieke versie. Klaar binnen 45 minuten.
Een snelle nasi goreng met varkensvlees staat binnen 20 minuten op tafel. Je kunt deze een beetje pittiger maken door een verse rode peper toe te voegen. Recept voor 4 personen.
Dit roerei met zwarte olijven ziet er extra feestelijk uit tijdens het paas ontbijt. Een roerei is snel gemaakt en is niet moeilijk. Je kunt de zwarte olijven ook vervangen door truffel tapenade.
Dit paasbrood heeft even tijd nodig om te rijzen, maar dat is het meer dan waard. Zulk zacht en smaakvol brood, inclusief gekookte eieren. Het lijkt een beetje op brioche brood.
Een makkelijke gebakken rode kool salade met blauwe kaas is klaar binnen 30 minuten en is de ideale lunch salade. Met een dressing van rode wijnazijn en rozemarijn, mm!
Deze makkelijke rijstpudding met appel is heerlijk als ontbijt, maar kan ook als dessert gegeten worden. Appels met karamel, vanille en romige rijst.
Deze rijstnoedels met groenten staan niet alleen binnen een half uur op tafel, maar zijn ook nog een makkelijk te maken. Gebruik groenten naar keuze en een makkelijke woksaus.
Wortelsoep met appel is een vullende lunchsoep, of serveer in kleinere porties als voorgerecht. Fris door de geraspte appel en hartig door de verse gember.
Een makkelijke wortelsalade met maar een paar ingrediënten. Ideaal als bijgerecht bij vlees, vis of tijdens de barbecue. Klaar binnen 15 minuten. Recept voor 6 personen.
Deze zoetzure kip, groenten en perzik is een makkelijke maaltijd die in iets meer dan een half uur op tafel staat. Perfect voor doordeweeks. Te maken met allerlei soorten groenten naar keuze.
Een simpele pasta uit de oven, extra lekker door de krokante laag kaas. Heerlijk met gehakt, tomaat en kruiden. Staat binnen 45 minuten op tafel.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.