Een bagel met spek en ei is een simpel en toch luxe ontbijt of lunch broodje. Makkelijk te maken met extra krokant spek uit de oven.
Dit brood met camembert uit de oven heeft een extra vulling wat dit nóg lekkerder maakt. Een heerlijke maaltijd in combinatie met een simpele salade.
Een heerlijk luchtige en licht zoete brioche gevuld met fruit. Met een laagje vijgenjam en verse cranberries, of gebruik een andere fruitsoort naar keuze!
Deze Hongaarse lángos zijn ook in andere landen populair, en dat is te begrijpen want het is namelijk super luchtig gefrituurd brood met aardappel.
Voor deze brie en zachte peer hapjes heb je weinig ingrediënten én tijd nodig. Simpele hapjes met brioche brood en rijpe peren.
Wil je eens iets anders tijdens de lunch? Maak dan eens deze naan met kip, atjar en pinda's. Heerlijk kruidige gemarineerde kipstukjes op geweldig brood.
Wentelteefjes met frambozen kunnen eigenlijk altijd. Maak ze in de vorm van een hart voor een snel ontbijt tijdens Valentijnsdag.
Deze appel brioche ziet er feestelijk uit, een heerlijke aanvulling voor de brunch tijdens de feestdagen. Gemaakt met appel, kaneel en zelfgemaakt deeg.
Dit knoflookbrood met kruiden en kaas is extra lekker door de knapperige buitenkant. Serveer dit breekbrood bijvoorbeeld tijdens het borrelen.
Sabich is een klassieker uit de Israëlische keuken. Een vegetarisch broodje boordevol smaken, groenten en stiekem nóg lekkerder dan de bekende falafel.
Dit paasbrood heeft even tijd nodig om te rijzen, maar dat is het meer dan waard. Zulk zacht en smaakvol brood, inclusief gekookte eieren. Het lijkt een beetje op brioche brood.
Een brood van rode linzen en geroosterde paprika is een kruidig Indiaas bijgerecht. Heerlijk bij bijvoorbeeld een bonenschotel. Klaar binnen een uur.
Een zelfgebakken kwarkbrood met citroen, heerlijk fris en een goed begin van de dag met een laagje fruit jam. Dit kleine broodje is gemaakt in een cakeblik.
Een klassiek Frans broodje met o.a. tonijn, ei, groenten en vinaigrette. Makkelijk vooraf te maken, want het behoort heerlijk smeuïg te zijn.
Je eigen brood maken is zóveel lekkerder, en die geur, mmm! Dit brood zonder kneden staat binnen 5 min. al te rijzen, dus het kost vooral wachttijd.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.