Deze appel brioche ziet er feestelijk uit, een heerlijke aanvulling voor de brunch tijdens de feestdagen. Gemaakt met appel, kaneel en zelfgemaakt deeg.
Dit knoflookbrood met kruiden en kaas is extra lekker door de knapperige buitenkant. Serveer dit breekbrood bijvoorbeeld tijdens het borrelen.
Sabich is een klassieker uit de Israëlische keuken. Een vegetarisch broodje boordevol smaken, groenten en stiekem nóg lekkerder dan de bekende falafel.
Een zomerse burger met witte kool en mango is klaar binnen 20 minuten. Een tikkeltje pittig voor een perfecte match met de zoete mango.
Dit paasbrood heeft even tijd nodig om te rijzen, maar dat is het meer dan waard. Zulk zacht en smaakvol brood, inclusief gekookte eieren. Het lijkt een beetje op brioche brood.
Piperade is een klassiek Baskisch gerecht, gemaakt met o.a. paprika, tomaat en ui. Een makkelijke vegetarische maaltijd om te serveren met brood.
Een pizza baguette is een heerlijk belegd stokbrood met spekjes, champignons, kaas en meer. Een lunch om van te smullen! Klaar binnen een kwartier.
Heb je een courgette over? Maak er een heerlijk courgette-kaas brood van! Ideaal als lunch of om bij gerechten te serveren. Recept voor 4 personen, klaar in een half uur.
Een Báhn mì is eigenlijk de Vietnamese variant van een broodje gezond. Je kunt er vanalles op doen, wat je wilt. Dit broodje is een basis recept, heerlijk met zoet-zure groenten.
Deze 'winterse' hamburgers zijn natuurlijk het hele jaar lekker. Gemaakt met winterse ingrediënten; wortel, knolselderij en ui. Krokant en toch sappig!
Een croque madame is een ham-kaas tosti met een gebakken (spiegel) ei er bovenop. Recept voor 1 croque madame, maar of je het bij 1 laat..
Deze bruschetta met pompoen en erwtjes is een herfstige variant van de bekende bruschetta met tomaat. Pompoen, erwtjes en kaas; een overheerlijke combinatie.
Een brood van rode linzen en geroosterde paprika is een kruidig Indiaas bijgerecht. Heerlijk bij bijvoorbeeld een bonenschotel. Klaar binnen een uur.
Vegetarische mini pitabroodjes met kikkererwten en broccoli zijn verfrissend en vullend. Boordevol smaken en klaar binnen een half uur.
Een bagel met roomkaas, ei en gerookte kalkoen is een vullende en verrassende lunch. Je kunt eventueel ook gerookte kip gebruiken. Klaar binnen een kwartier
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.