Eenvoudig zelf kaasstengels maken met dit recept, zonder veel ingrediënten of tijd kwijt te zijn! Lekker voor bij de soep of als borrelhapje.
Flamiche picarde, oftewel een klassieke Franse hartige prei taart. Makkelijk te maken met maar een paar ingrediënten. Vegetarisch en zelfs zonder kaas.
Deze mini saucijzenbroodjes zijn ideaal als hapje tijdens de feestdagen, zoals de kerst brunch of op oudejaarsavond. Heerlijk krokant deeg gevuld met gehakt.
Deze cheesecake framboos hapjes zijn super makkelijk en snel te maken met maar weinig ingrediënten. Een makkelijk zoet hapje, ideaal voor een feestje.
Deze mini quiches met rode kool zijn ontzettend leuk om te serveren tijdens een feestje of als voorafje/hapje tijdens de feestdagen.
Een tarte soleil ken je misschien wel, deze bladerdeeg kerstboom is een versie voor de feestdagen. Met een vulling van o.a. chorizo voor een mooi contrast.
Een zelfgemaakte amandelstaaf is makkelijk te maken met een paar ingrediënten. De ideale last-minute snack voor Sinterklaas.
Een quiche met bloemkool en broccoli is heerlijk tijdens koude dagen. Met een mooie gele kleur van kerrie, wat qua smaak perfect past in deze hartige taart.
Een heerlijk vullende quiche met aardappeltjes en pesto is een ideale doordeweekse maaltijd. Ook zonder ham erg lekker voor een vegetarische quiche.
Deze rode bieten tarte tatin is een heerlijke hartige taart met bieten en salie. Een perfecte combinatie met een dun laagje karamel.
Een klassieke tarte tatin, oftewel een omgekeerde appeltaart is te maken met maar een paar ingrediënten en klaar binnen een uur.
Deze hartige taart met knoflook en pijnboompitten is een klassieker uit de Franse keuken. Een simpel gerecht uit de Languedoc-Roussillon.
Deze bladerdeegrol met gehakt en ei is heerlijk hartig met verschillende soorten kruiden. Perfect als hapje tijdens de paasbrunch.
Deze ham en kaas rolletjes zijn makkelijk en snel klaar. Ideaal tijdens een feestje of als borrelhapje op oudejaarsavond. Klaar binnen een half uur.
Deze courgette quiche met ricotta, mozzarella en basilicum is heerlijk fris en hartig tegelijk. Klaar in net iets meer dan een uur.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.