Gerechtsoort: apart

6 Recepten

 


Vogelnestjes pasta met kwarteleitjes

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (13)

Deze vogelnestjes pasta met kwarteleitjes springen direct in het oog. Lekkere kwarteleitjes geserveerd op een nestje van pasta met spekjes en kaas.


Acacia beignets

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (6)

Acacia ken je vast wel van de honing, maar wist je dat je de bloemen ook zelf kunt plukken en eten? Dip ze in beslag en maak dan eens zelf deze makkelijke acacia beignets.


Kalfsstoof met vanille - Blanquette de veau à la vanille

Kooktijd 2 uur Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (8)

Deze klassieke Franse kalfsstoof wordt nog zachter van smaak door het toevoegen van vanille. Deze blanquette de veau à la vanille is een echte smaakbom!


Flower sprouts met chorizo

Kooktijd 15 minuten Aantal personen 3 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (11)

Deze flower sprouts met chorizo zijn knapperig en vol van smaak. Heb jij deze kruising tussen boerenkool en spruitjes al eens gegeten? Zeker proberen!


Cherimoya crème brûlée

Kooktijd 1 uur Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (9)

Cherimoya is fruit uit Ecuador die je absoluut eens moet proberen! De smaak is een combi van o.a. banaan en ananas. Maak ook eens cherimoya crème brûlée!


Arancini - gefrituurde risottoballetjes

Kooktijd 1 uur 10 minuten Aantal personen 10 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (11)

Deze gefrituurde risottoballetjes, ofwel arancini, hebben Boursin kaas in het midden. Lekker als snack of voorafje, klaar in iets meer dan een uur tijd.



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.