Soupe au pistou is een Franse Provençaalse maaltijdsoep met zomergroenten en bonen. Pistou is een makkelijke Franse pestosoort.
Deze Gentse waterzooi is het best te omschrijven als een fluweelzachte en romige kippensoep. Met groenten, aardappelen en stukjes kip.
Een ontzettend lekkere sperziebonenschotel met kerrie, aardappels en tomaat. Een vegetarische ovenschotel, maar je kunt er als je wilt gehakt aan toevoegen.
Een heerlijk frisse huzarensalade met rundvlees, aardappel en groenten. Deze salade is het lekkerste als deze een nacht kan intrekken.
Een maaltijdsalade met krieltjes, gegrilde courgette en gemengde sla. Extra lekker met een frisse dressing met een vleugje pesto.
Deze gnocchi met salieboter zijn zacht van binnen en krokant van buiten. Makkelijk zelf te maken met weinig ingrediënten.
Deze rode zuurkoolstamppot kan het hele jaar gegeten worden door de frisse en knapperige zuurkool en appel. Extra lekker met een vleugje mosterd.
Heerlijk éénpansgerecht uit de tajine met kip, aardappelen, sinaasappels en olijven. Weinig voorbereiding nodig!
In Canada eten ze Poutine als comfort food, net zoals wij de kapsalon kennen. Friet met kaas en veel saus, en in deze verse een poutine met stoofvlees. Yum!
Deze makkelijke aardappel rijstsoep is een vullende soep die erg simpel is. Je kunt er eventueel een beetje sambal aan toevoegen voor een beetje pit.
Deze aardappel prei ovenschotel is een heerlijke vegetarische maaltijd. Een perfecte combinatie tussen een omelet en een ovenschotel.
Een hutspot ovenschotel is 2 heerlijke dingen combineren. Want wat is er lekkerder dan een stamppot? Een stamppot met een krokante kaaslaag!
Een hete bliksem ovenschotel met zuurkool is een heerlijke simpele doordeweekse maaltijd. Salie maakt deze ovenschotel extra lekker.
Deze spruitjesstamppot met kerrie, champignons en spekjes is ontzettend lekker. Inclusief overzicht voor nog meer heerlijke stamppot variaties!
Een smeuïge pastinaak-aardappelpuree is een heerlijk bijgerecht bij vlees en stoofpotjes. Met een aardse en toch zoete smaak een feestelijke puree.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.