Deze ovenschotel met witte bonen en worst is een heerlijke doordeweekse maaltijd bomvol groenten, aardappelen en kruiden. Extra vullend door het combineren van bonen en aardappelen.
Een overheerlijk Hollands stoofpotje met rookworst, stoofvlees, aardappelen en groenten is een winters éénpansgerecht bomvol smaak. Een makkelijke volledige maaltijd die wel even tijd nodig heeft.
Een romige knolselderij gratin met aardappel en rozemarijn is een heerlijk bijgerecht. De knolselderij en rozemarijn maken van een standaard aardappelgratin een winterse gratin met een volle smaak.
Deze gevulde paprika met gehakt en kerrie is een heerlijk bijgerecht of lunchgerecht met veel groenten. Extra lekker met prei, champignons en 2 soorten kaas.
Een heerlijke smeuïge koolraappuree met gehaktballen is het perfecte winterse gerecht voor koude dagen. De koolraap heeft een zachte en zoete smaak terwijl de aardappelen deze puree stevig maakt.
Een bruine bonenschotel met speklappen is een heerlijke winterse maaltijd. Een vullende stoof met o.a. aardappelen en savooiekool en de speklappen zijn extra lekker met mosterd.
Een boerenkool stamppot met aardpeer is een heerlijke variatie op de ouderwetse boerenkoolstamppot. Aardperen zijn een vergeten groenten die bomvol smaak zitten en ook nog eens gezond zijn.
Erwtensoep met rookworst is een stevige Hollandse maaltijd voor een koude dag, een makkelijk basisrecept voor snert met schouderkarbonade, prei, knolselderij en meer.
Een heerlijke romige aardpeersoep is een smaakvolle soep die perfect is voor de herfst en feestdagen. Extra lekker met hazelnoten en een vleugje nootmuskaat.
Deze koolrabi soep krijgt een extra volle smaak door de koolrabi eerst te roosteren in de oven. Een romige koolrabisoep met een vleugje laurier en tijm, een heerlijke herfst soep.
Een heerlijke koolrabi ovenschotel met aardappel, spekjes, prei en meer. De walnoten geven de ovenschotel een perfecte textuur en geven het gerecht een herfstig tintje.
Een vegetarische traybake is een makkelijke doordeweekse maaltijd, want de oven doet het werk. Deze traybake met halloumi is extra lekker met pesto, knoflook en broccoli.
Deze Provençaalse groentenschotel uit de oven maak je met de lekkerste groenten, aardappelen en kruiden. Een makkelijke ovenschotel bomvol kleurrijke groenten.
Een ouderwetse rundvleessalade is een heerlijk bijgerecht voor bij de BBQ, door het stoofvlees heb je er wel even geduld voor nodig maar dat is het helemaal waard.
Turkse adana kebab zijn heerlijke spiesen gemaakt van gehakt en kruiden, deze lamsspiesen worden in elke streek net iets anders gemaakt. Extra lekker met een salade, knoflooksaus en platbrood.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.