Voor de echte kaasliefhebbers, een raclette pizza naar Frans recept. Een stevige pizza die je honger gegarandeerd zal stillen! Met twee verschillende kazen, aardappels, spek en rode ui.
Europese recepten
Recepten uit de Europese keuken
Boeuf bourguignon
Een echte klassieker uit de Franse keuken: boeuf bourguignon. Een rundvlees stoofpot met rode wijn, champignons, spekjes en meer. Heerlijk kruidig!
Beef Wellington
Een pronkstuk op de kersttafel, of tijdens een diner. Een Beef Wellington is gemaakt met mals rundvlees, paddenstoelen en een krokante korst. Mmm!
Patatas bravas
Patatas bravas kent iedereen, het staat op elke menukaart in een tapasrestaurant. Deze krokante aardappels met pittige tomatensaus kun je ook zelf maken.
Croque madame
Een croque madame is een ham-kaas tosti met een gebakken (spiegel) ei er bovenop. Recept voor 1 croque madame, maar of je het bij 1 laat..
Cannelloni met gehakt
Cannelloni met gehakt, bechamelsaus en kaas is een klassiek Italiaans gerecht. Deze gevulde pasta is bij iedereen geliefd door de volle smaken.
Gestoomde Parijse worteltjes
Er is niets lekkerder dan verse wortels. Gestoomde Parijse worteltjes zien er niet alleen leuk uit, ze behouden al hun smaak en vitaminen.
Lavendel Kir Royal
Deze Franse cocktail is een echte klassieker, maar dan met een twist. Lavendel Kir Royal is heerlijk bruisend, een tikkeltje zoet en toch fris.
Appel en kaneel madeleines
Madeleines, oftewel een klassiek Frans klein cakeje. Heb jij ze al eens gegeten? Probeer ze ook met in andere smaken, zoals deze appel en kaneel madeleines.
Pizza shoarma met knoflooksaus
Pizza shoarma met knoflooksaus is afgeleid van het pitabroodje met shoarma, de zelfgemaakte knoflooksaus maakt deze pizza helemaal af !
Pizza funghi (pizza met champignons)
1 van de meest bekende pizza’s is een pizza funghi, ofwel een pizza belegd met champignons. Te maken met weinig ingrediënten, recept voor 2 pizza’s.
Gestoofde schouderkarbonade
Deze ouderwetse gestoofde schouderkarbonade is een klassiek Frans recept met rode wijn en kruiden. Het vlees wordt er ontzettend mals en zacht van.