Dit zijn eigen recepten van Peter Barten die opgeslagen zijn in een receptenboekje.
Bereidingswijze. Giet een flinke scheut olijfolie in de tajine en laat deze langzaam heet worden . Smoor hierin de ui [...]
Schorseneren schoonmaken gaat het eenvoudigste als volgt: zet een pan met water en een flinke scheut melk op het vuur [...]
Boemboe maken: In de vijzel: de gesneden ui, de knoflook, trassi, en 2 theel. Suiker. Dit stampen (hoeft niet zo [...]
Maak boemboe van de pepers, 1 ui, 2 t. knoflook, ketoembar, djinten, koenjit, Trasi, 1 theel. Paprika, zoete en scherpe. [...]
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.