Profielfoto van Johan Batenburg

Dadeltaart

Laatst aangepast: 20-01-2024 | 0 keer bewaard


Ingrediënten

(✓ Tip: klik om af te vinken)
  • Boter 700 gram
  • Bruine basterd suiker 500 gr
  • 4 eieren
  • 700 gr biscuit
  • Pecannoten 300 gr
  • 1,2 kg dadels zonder pit
  • Cocospoeder 150 gr

Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/receptenboekje/recept/65abc1f2df41d


De boter laten smelten samen met de suiker als dit goed gesmolten is mag de ei erbij doe dit ei voor ei laat dit 2 min doorkoken voeg dan de gesneden dadels toe.
Dan mag de gekruimelde koek en pecannoten er bij goed door roeren en storten. Dan de cocos eroverheen en terug koelen.

Zorg voor folie ónder de taart en een half recept is meer als genoeg


Bronvermelding

Hartige taart

Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!

Aan deze inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Dit recept is geplaatst door 1 van de leden van Ohmydish. Niet mee eens? Neem dan contact met ons op.


Winter recepten

Kook heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, stamppotten en drankjes om bij op te warmen.