Laatst aangepast: 01-05-2022 | 3 keer bewaard
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/receptenboekje/recept/626e68890df1d
Snipper de ui en snijd de teentjes knoflook fijn. Snijd de kipfilet in stukjes en breng op smaak met zout, peper en Italiaanse kruiden. Kook de orzo volgens de instructies op de verpakking. Vergeet niet om af en toe even te roeren, want onze ervaring is dat de orzo nog wel eens aan de bodem wil vastplakken. Rooster in een pan zonder olie een handje pijnboompitten. Doe een scheutje olie in een pan en fruit de ui aan en bak de kipfilet mee. Doe na ongeveer 5-6 minuten de knoflook erbij, samen met de pesto en de creme fraiche. Zodra de creme fraiche is gesmolten kan de orzo erbij (nadat je het water hebt afgegoten). Even mengen, nog een snufje peper erover, de pijnboompitjes erbij en tot slot eventueel nog wat geraspte parmezaanse kaas. Eet smakelijk!
lekkerensimpel.nl
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Aan deze inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Dit recept is geplaatst door 1 van de leden van Ohmydish. Niet mee eens? Neem dan contact met ons op.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.