Laatst aangepast: 20-03-2022 | 1 keer bewaard
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/receptenboekje/recept/62370bfa8cbf9
Kook de tortellini volgens de instructies op de verpakking. Snipper de rode ui en snijd de zongedroogde tomaten in kleine stukjes. Giet een klein scheutje olie in een pan en fruit de rode ui aan voor 5 minuten. Doe dan de zongedroogde tomaten, de pesto, de roomkaas, de slagroom en de parmezaanse kaas erbij. Zet het vuur zacht en laat de kaas rustig smelten, vergeet niet af en toe even te roeren. Rooster ondertussen in een pan zonder olie de pijnboompitten. Giet het water van de pasta af en doe de tortellini in de pan met de romige pestosaus. Verdeel de tortellini over twee borden en serveer met de geroosterde pijnboompitjes en nog wat extra geraspte parmezaanse kaas.
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Aan deze inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Dit recept is geplaatst door 1 van de leden van Ohmydish. Niet mee eens? Neem dan contact met ons op.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.