Profielfoto van Charlotte V.

Ovenschotel met kabeljauw, rijst en broccoli

Laatst aangepast: 27-02-2022 | 0 keer bewaard


Ingrediënten

(✓ Tip: klik om af te vinken)
  • kabeljauwhaasje300 g
  • broccoli½
  • kruidenkaas (boursin cuisine)175 g
  • witte rijst125 g
  • peper en zout
  • Voeg toe aan mijn boodschappenlijst

Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/receptenboekje/recept/621b868da2fa5


1 Kook de rijst gaar volgens de instructies op de verpakking. Snij de vis in reepjes van 2 centimeter. Kruid met peper en zout. Snij de broccoli in roosjes en kook ze beetgaar in licht gezouten water.
2 Giet de rijst af en schep er 2/3de van de boursin onder.
3 Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel de rijst, broccoliroosjes en visreepjes in een ovenschaal. Schep er de resterende boursin over, dek af met aluminiumfolie en zet de schaal 25 minuten in de oven.


Bronvermelding

Libelle.be

Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!

Aan deze inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Dit recept is geplaatst door 1 van de leden van Ohmydish. Niet mee eens? Neem dan contact met ons op.


Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.