Laatst aangepast: 16-02-2022 | 0 keer bewaard
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/receptenboekje/recept/620cf9bf7a75e
Begin met het bereiden van de sushirijst. Voordat de sushirijst klaar is, ben je wel even verder. Dus begin hier op tijd mee! Volg, voor het koken van de rijst, de instructies op het pak. Als de sushirijst is gekookt, meng je de rijstazijn door de rijst. Laat de rijst daarna afkoelen.
Snijd de komkommer in reepjes. Bak de vegetarische krokante schnitzels in een pan met een scheutje olie. Kijk even op de verpakking hoelang je de schnitzels moet bakken. Snijd ze daarna in reepjes. Beleg een wrap met een kwart van de sushirijst. Beleg de wrap verder met schnitzel, wasabi mayonaise, krokante uitjes en komkommer.
Rol de wrap op en maak op deze manier de andere wraps. Serveer de sushi wraps met bijvoorbeeld sojasaus en wat extra wasabi mayonaise.
Tip: ook lekker met avocado.
lekkerensimpel.nl
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Aan deze inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Dit recept is geplaatst door 1 van de leden van Ohmydish. Niet mee eens? Neem dan contact met ons op.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.