Profielfoto van Charlotte V.

R uit de oven

Laatst aangepast: 14-02-2022 | 0 keer bewaard


Ingrediënten

(✓ Tip: klik om af te vinken)
  • 150 g risotto
  • 400 g tomaten
  • zonnebloem olie
  • klontje boter
  • ong. 250 ml groetnenbouillong (tablet)
  • 2 eetlepels roomkaas
  • knoflookpoeder of vers
  • uienpoeder of 1 vers uitje
  • verse basilicum

Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/receptenboekje/recept/6208e8b6ba51d


oven voorverwarmen op 200 graden
in een pan de olie verhitten, ui en knoflook snipperen en aanfruiten.
risotto toevoegen en omscheppend roeren tot alle korrels glazig zijn.
overdoen in ovenschaal, de bouillon, tomatenstukjes toevoegen en omroeren.
20 min in de oven op 200 graden.
tussendoor kijken of het niet te droog is. dan bouillon toevoegen.
voor het op tafel zetten de roomkaas doorheen roeren.

Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!

Aan deze inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Dit recept is geplaatst door 1 van de leden van Ohmydish. Niet mee eens? Neem dan contact met ons op.


Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.