Laatst aangepast: 18-09-2021 | 0 keer bewaard
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/receptenboekje/recept/6145a0c4ea4ad
Breng de kippenbouillon aan de kook. Voeg aan de bouillon de gember, de appelmoes, de suiker, de tomatenpuree en de sojasaus toe.
Roer goed en voeg bij gebruik van de eigen gemaakte nu de soepballen toe. Breng het opnieuw aan de kook, verlaag de temperatuur en laat de soepballen garen. Voeg dan de vermicelli toe. De soep is klaar wanneer de vermicelli (al dente) gegaard is.
Bij gebruik van soepballen uit blik voeg je de inhoud gelijktijdig met de vermicelli toe.
Basis is EEN RECEPT VAN Stephanie Bex - Njam.tv (het kookkanaal)
Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!
Aan deze inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Dit recept is geplaatst door 1 van de leden van Ohmydish. Niet mee eens? Neem dan contact met ons op.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.