Profielfoto van Jb Lagerwerf

Kroepoek met een Japanse topping

Laatst aangepast: 19-07-2021 | 0 keer bewaard


Ingrediënten

(✓ Tip: klik om af te vinken)
  • 1 lange plak kroepoek (uit pak met 4, Conimex)
  • 100 gram gerookte zalm 2 eetl zeewiersalade
  • 2 eetlepels gare sojaboontjes (Edame) 2 theel zwart sesamzaad
  • Voor de dressing:
  • 1 eetl citroensap 1 eetl mayonaise 1 afgestreken theel wasabipasta

Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/receptenboekje/recept/60f569c733ac9


Zorg dat je gefocust en ‘zen’ bent.
Breek vol zelfvertrouwen de plak kroepoek doormidden, zodat je twee gelijke stukken hebt. ☺
Meng in een kommetje de ingrediënten voor de dressing goed door elkaar. Te dik? Verdun dan je dressing met een klein beetje water. Beleg de stukken kroepoek achtereenvolgens met de gerookte zalm, de zeewiersalade en de sojaboontjes. Sprenkel nu sierlijk de dressing erover. Je kunt dit met een lepeltje doen, of met behulp van zo’n profiel knijpflesje (te koop bij iedere kookwinkel).
Strooi de sesamzaadjes erover en serveer!
Want voordat ik het vergeet: maak dit gerechtje vlak voordat je het gaat eten. Anders wordt de kroepoek zacht en zompig. BlehCrunch is what you want!
Eet smakelijk.
☺Niet gelukt? Geef straks je tafelgenoot het grootste stuk. Dat brengt vast geluk.


Bronvermelding

anniepannie.nl

Heb je dit recept gemaakt of ga je deze maken?
Vermeld @ohmydish, tag #ohmydish op Instagram of sla dit recept op!

Aan deze inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Dit recept is geplaatst door 1 van de leden van Ohmydish. Niet mee eens? Neem dan contact met ons op.


Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.