Profielfoto van Wilma Dirkx

Favoriete recepten

Recepten die door Wilma Dirkx als favoriet opgeslagen zijn.


Paaskuikens van gevulde eieren

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Paasbrunch op 07-04-2023

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (12)

Deze schattige paaskuikens van gevulde eieren staan ontzettend leuk tijdens de paasbrunch. Weer eens een andere manier om eieren te serveren tijdens Pasen.


Kipcocktail

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 05-04-2023

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 8 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (63)

Een heerlijke kipcocktail met mandarijn, walnoten en meer is een simpel voorgerecht dat snel klaar is en ideaal tijdens een etentje omdat het vooraf klaar te maken is.


Vegetarische rendang van jackfruit

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Indonesisch op 16-03-2023

Kooktijd 1 uur 45 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (7)

De smaken van een Indonesische rendang, maar dan gemaakt van jackfruit. Deze vegetarische rendang is ook nog een vegan, met een heerlijke zelfgemaakte boemboe.


Vegetarische loempia's

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Indonesisch op 16-03-2023

Kooktijd 1 uur 15 minuten Aantal personen 10 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (12)

Heerlijke zelfgemaakte vegetarische loempia's die in een handomdraai klaar zijn. Deze mini loempia's zijn super krokant met prei, wortel en meer.


Vegetarische rendang van jackfruit

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 16-03-2023

Kooktijd 1 uur 45 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (7)

De smaken van een Indonesische rendang, maar dan gemaakt van jackfruit. Deze vegetarische rendang is ook nog een vegan, met een heerlijke zelfgemaakte boemboe.


Daube de boeuf à la Provençale

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Crockpot Express op 08-02-2023

Kooktijd 4 uur 45 minuten Aantal personen 8 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (47)

Dit Franse gerecht is een overheerlijke stoofpot met rundvlees, champignons en meer. Daube de boeuf à la Provençale is een echte klassieker.



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.