Profielfoto van Hendrik Spivan

Favoriete recepten

Recepten die door Hendrik Spivan als favoriet opgeslagen zijn.


Tangcu Liji (zoetzure varkensreepjes)

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 21-10-2023

Kooktijd 35 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (18)

Deze zoetzure varkensreepjes ken je wellicht van bij de Chinees. Zeer makkelijk zelf te maken, om je vingers bij af te likken! Recept voor 4 personen.


Slowcooker varkensgoulash

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Hoofdmaal op 31-12-2022

Kooktijd 5 uur 20 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (69)

Slowcooker varkensgoulash is een vullende en smaakvolle stoof. Perfect als doordeweekse maaltijd en makkelijk in te vriezen.


Aardappelpuree zelf maken

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Hoofdmaal op 31-12-2022

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (16)

Een goede en heerlijke aardappelpuree zelf maken kan eigenlijk niet mis gaan met dit recept. Altijd al willen weten hoe ze aardappelpuree in restaurants maken?


Aardappelpuree zelf maken

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 31-12-2022

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (16)

Een goede en heerlijke aardappelpuree zelf maken kan eigenlijk niet mis gaan met dit recept. Altijd al willen weten hoe ze aardappelpuree in restaurants maken?


Oliebollen

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Oliebol op 31-12-2022

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (27)

Gelukkig nieuwjaar! Heerlijk recept voor traditionele oliebollen, ouderwetse lekkernij zoals oma ze maakt. Recept voor 15 oliebollen.


Boeuf bourguignon

Opgeslagen Opgeslagen in de collectie Hoofdmaal op 31-12-2022

Kooktijd 4 uur 15 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (70)

Een echte klassieker uit de Franse keuken: boeuf bourguignon. Een rundvlees stoofpot met rode wijn, champignons, spekjes en meer. Heerlijk kruidig!



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.