Recepten die door Moy Meul als favoriet opgeslagen zijn.
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 13-04-2024
2 uur 45 minuten 4 personen (16)Dit Indonesische stoofvlees is gemaakt met weinig ingrediënten, waardoor dit stoofvlees makkelijk te maken is. Heerlijk stoofvlees met limoen, knoflook, ketjap en een vleugje pit.
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 13-04-2024
30 minuten 12 personen (11)Deze nougatine ijstaart heeft een lichte mokka smaak met het zoete van nougatine nootjes en meringues. Een makkelijke taart die smelt op je tong, perfect voor een zomerse dag.
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 13-04-2024
1 uur 2 personen (3)Pulpo a la gallega is een typische Spaanse tapa van octopus, deze klassieker uit Galicië wordt gemaakt van aardappel, inktvis en kruiden. Je kunt de aardappelen ook eventueel weglaten.
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 18-11-2023
40 minuten 2 personen (4)Een spaghettipompoen bereiden is makkelijker dan je misschien zou denken en is een heerlijk alternatief voor spaghetti of andere pasta. Heerlijk met een pastasaus of een klontje boter en knoflook.
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 18-11-2023
30 minuten 6 personen (7)Deze bladerdeeg met Nutella en peer taart is super makkelijk om te maken en ook nog eens met weinig ingrediënten. Een heerlijk en snel herfst taartje voor als je vlug iets voor bij de koffie wilt maken.
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 13-08-2023
3 uur 30 minuten 10 personen (14)Een ouderwetse rundvleessalade is een heerlijk bijgerecht voor bij de BBQ, door het stoofvlees heb je er wel even geduld voor nodig maar dat is het helemaal waard.
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 08-08-2023
40 minuten 16 personen (64)Deze kruidige gehakt filodeeg rolletjes zijn ontzettend lekker vanwege het krokante jasje en het gebruik van verschillende kruiden. Klaar in ongeveer 40 min
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 03-06-2023
10 minuten 1 persoon (6)Een heerlijke frisse en tikkeltje zoete cocktail met een verrassende naam. Deze painkiller cocktail verlicht al je pijn, met ananas en een vleugje nootmuskaat.
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 03-06-2023
15 minuten 2 personen (27)Deze zalmsalade is heerlijk romig en vol smaak, perfect voor op een toastje, tijdens een feestje of de lunch. Zelf zalmsalade maken is heel makkelijk met een groots resultaat.
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 22-04-2023
10 minuten 2 personen (20)Een klassieke waldorfsalade die je in 10 minuten op tafel kunt zetten. Met verse appeltjes, walnoten en selderij. Recept voor 2 personen.
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 22-04-2023
3 uur 10 minuten 2 personen (15)Met deze tips blijven je spareribs uit de oven super sappig. De sparerib marinade is heerlijk kruidig en makkelijk om te maken.
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 22-04-2023
1 uur 20 minuten 4 personen (20)Deze rode kool ovenschotel met gehakt is extra lekker met een krokant laagje. Een heerlijke winterse maaltijd van rode kool met appeltjes, kruidig gehakt en aardappelpuree.
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 22-04-2023
1 uur 4 personen (20)Deze preitaart met kip en Boursin combineert 2 favorieten met prei: een quiche en kip Boursin. Deze hartige taart is makkelijk om te maken en extra romig met 2 soorten kaas.
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 22-04-2023
30 minuten 6 personen (13)Deze bladerdeeghapjes met geitenkaas zijn makkelijk om te maken met weinig ingrediënten. Ideaal voor een feestje en extra lekker als ze nog een beetje warm zijn.
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 05-04-2023
30 minuten 2 personen (16)Met oeufs en cocotte kun je blijven variëren, deze eieren uit de oven zijn heerlijk om broodsoldaatjes in te dippen. Leuk tijdens de paasbrunch of serveer ze als ontbijt.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.