Recepten die door Renate Bodewitz als favoriet opgeslagen zijn.
Opgeslagen in de collectie Gebak op 10-10-2022
50 minuten 8 personen (28)Een ontzettend luchtige cake met een dikke laag slagroom en advocaat, heerlijk voor de feestdagen. Maak 'm af met poedersuiker en hij zal er uitzien als een echte sneeuwster.
Opgeslagen in de collectie Gebak op 10-10-2022
50 minuten 4 personen (2)Deze meringuerol met pinda's en chocolade ziet er niet alleen leuk uit, hij is ook nog eens ontzettend lekker. Een perfecte combinatie van smaken!
Opgeslagen in de collectie Aardappel recepten op 10-10-2022
45 minuten 4 personen (40)Dit recept voor een ouderwetse bonne femme schotel zit boordevol groenten en aardappel, een smaakvolle maaltijd of serveer de bonne femme garnituur als bijgerecht.
Opgeslagen in de collectie Aardappel recepten op 10-10-2022
45 minuten 4 personen (16)Pommes duchesse is een typisch Frans aardappelgerecht, recept voor 4 personen. Klaar in ongeveer 45 minuten, lekker voor bij een stuk vlees en salade.
Opgeslagen in de collectie Aardappel recepten op 10-10-2022
40 minuten 4 personen (112)Toen wij dit recept van Gordon Ramsay bij Kitchen Nightmares zagen, moesten we deze namaken! Recept voor 4 personen, klaar in 40 minuten.
Opgeslagen in de collectie Aardappel recepten op 10-10-2022
40 minuten 6 personen (6)Zachte aardappel balletjes, zelfgemaakt met puree en soezenbeslag. Ze hebben een krokante buitenkant en zachte binnen, heerlijke pommes dauphine!
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 10-10-2022
25 minuten 4 personen (25)Een echte klassieker en favoriet van velen is een varkenshaas champignon-roomsaus. Mals varkensvlees dat mooi rose gebakken is in een romige saus van champignons en cognac.
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 10-10-2022
1 uur 45 minuten 4 personen (59)Deze ouderwetse gestoofde schouderkarbonade is een klassiek Frans recept met rode wijn en kruiden. Het vlees wordt er ontzettend mals en zacht van.
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 10-10-2022
4 uur 15 minuten 6 personen (70)Een echte klassieker uit de Franse keuken: boeuf bourguignon. Een rundvlees stoofpot met rode wijn, champignons, spekjes en meer. Heerlijk kruidig!
Opgeslagen in de collectie Proberen waard op 10-10-2022
2 uur 4 personen (8)Deze klassieke Franse kalfsstoof wordt nog zachter van smaak door het toevoegen van vanille. Deze blanquette de veau à la vanille is een echte smaakbom!
Opgeslagen in de collectie Oosterse gerechten op 10-10-2022
1 uur 50 minuten 4 personen (88)Een favoriet hier thuis is deze babi ketjap, heerlijk Indonesisch sticky stoofvlees dat geserveerd wordt met geurige rijst.
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 10-10-2022
20 minuten 4 personen (18)Deze varkenshaaspuntjes in mosterd-roomsaus staan vaak op de kaart bij een bistro. Ontzettend vol van smaak en lekker met frietjes en sla.
Opgeslagen in de collectie Oosterse gerechten op 10-10-2022
1 uur 4 personen (51)Heerlijk varkensvlees in een krokant jasje met zoetzure saus en paprika, ofwel koe loe yuk. Een favoriet bij de Chinees die makkelijk zelf te maken is.
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 10-10-2022
2 uur 30 minuten 4 personen (98)Deze gestoofde sukadelappen zijn heerlijk ouderwets, ze vallen uit elkaar zo mals zijn deze runderlapjes in een smakelijke saus van o.a. rode wijn en ui.
Opgeslagen in de collectie Proberen waard op 10-10-2022
3 uur 45 minuten 6 personen (113)Heerlijk langzaam gegaard Italiaans stoofvlees met rode wijn, tijm, laurier en rozemarijn. Serveer met gekookte pasta en een knapperige salade.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.