Recepten die door Marleen Van dam als favoriet opgeslagen zijn.
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 06-01-2024
30 minuten 4 personen (24)In veel landen eten ze shakshuka als ontbijt. Lekker met eieren en tomaten, perfect om met een goed stuk brood in te dippen! Klaar in een half uur.
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 06-01-2024
25 minuten 4 personen (15)Tabouleh is een heerlijk Libanees gerecht, een frisse vegetarische salade met o.a. bulgur, citroen en munt. Ook wel bekend als taboulé of tabbouleh.
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 06-01-2024
25 minuten 4 personen (9)Shakshuka met feta is een heerlijke twist op deze heerlijke eieren in een kruidige tomatensaus. Extra lekker met brood om te dippen voor een perfecte lunch.
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 06-01-2024
5 minuten 2 personen (9)Shakshuka kruidenmix maakt je zelfgemaakte shakshuka extra lekker, met o.a. paprikapoeder, zwarte peper en komijn. Deze kruidenmix is te maken zonder vijzel, extra makkelijk dus!
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 14-08-2023
25 minuten 2 personen (23)Pasta puttanesca is een ideale doordeweekse maaltijd, gemaakt van goedkope ingrediënten die een krachtige smaak afgeven.
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 14-08-2023
50 minuten 4 personen (15)Een garnalen curry met ananas staat in een handomdraai op tafel, ideaal voor een doordeweekse dag. Heerlijk met kokosmelk, limoen en veel groenten.
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 14-08-2023
40 minuten 4 personen (15)Keftedes zijn Griekse gehaktballetjes met oregano, munt, peterselie, knoflook en meer. Verrassend lekkere gehaktballetjes die vaak geserveerd worden met tzatziki.
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 14-08-2023
15 minuten 2 personen (27)Super leuk voorgerecht voor tijdens de kerst, deze krabcocktail met garnalen heb je in een handomdraai op tafel gezet.
Opgeslagen in de collectie mijn favorieten op 14-08-2023
4 uur 45 minuten 8 personen (47)Dit Franse gerecht is een overheerlijke stoofpot met rundvlees, champignons en meer. Daube de boeuf à la Provençale is een echte klassieker.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.